Zeynep Koçak o yorumlara verdi veriştirdi: Siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz?

Zeynep Koçak o yorumlara verdi veriştirdi: Siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in 8 ay süren evliliklerine nokta koyduklarını açıklamaları sonrası gözler Koç'un eski sevgililerine çevrilmişti. Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak ise eski sevgilisinin biten evliliğine gönderme yaptığına dair yapılan haberlere ve yorumlara isyan etti. Koçak "Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişki düşünerek, buna dikkat ederek mi atacağım sürekli? Ya ben unuttum siz unutmadınız." dedi.

BKM oyuncusu Zeynep Koçak, hakkında çıkan haberlere ve yorumlara isyan etti.

Eski sevgilisi Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir ile yaptığı evliliğin 8 ayda sona ermesi üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı ve magazin habercisi Koçak'ın paylaşımlarında Oğuzhan Koçak'a yönelik bir gönderme aradı.

zeynep-kocak.jpg

Koçak'ın çok daha önce yaptığı esprili bir paylaşımı adeta bu olay üzerine yapılmış gibi gösteren haberler ise başarılı oyuncuyu sinirden küplere bindirdi.

zeynep-kocak-paylasim.jpg

PAYLAŞIMINI BOŞANMAYA YORDULAR


Zeynep Koçak'ın sosyal medya hesabından "Oturdum ilahi adalet bekliyorum" paylaşımını Oğuzhan Koç'un boşanmasına yönelik bir gönderme olarak yansıtan haberler karşısında güzel oyuncunun sabrı taştı.

zeynep-kocak-oguzhan-koc.jpg

Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak'ın eski sevgilisiydi.

"BEN UNUTTUM SİZ UNUTMADINIZ"


Yorumlara ve haberlere isyan eden sosyal medya hesabından sert bir açıklama paylaştı. Koçak, "Ya siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz? Haftalar önce attığım bir postu alıp saçma bir başlıkla nerelere yoruyorsunuz. Neyim ben müneccim mi? Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişki düşünerek, buna dikkat ederek mi atacağım sürekli? Ya ben unuttum siz unutmadınız. Hadi zaten beni linç etmek için bekleyen binlerce kişiyi geçtim ama benim hala o çevre ile kopmamış ilişkilerim var. Ne olur biraz hassasiyet ya" dedi.

İşte o paylaşım:

zeynep-kocak-isyan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN