Zincir marketler ortak indirimi başlattı! Ayçiçek yağında görülmemiş fiyatlar: En ucuzu burada

Zincir marketler ortak indirimi başlattı! Ayçiçek yağında görülmemiş fiyatlar: En ucuzu burada

En uygun fiyata satılan ayçiçek yağını sizin için bulduk. İşte tüm zincir marketlerdeki ayçiçek fiyatları...

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükselmesi, vatandaşların daha uygun fiyatlı seçenekleri aramasına neden oldu. Vatandaşlar, aile bütçelerini korumak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için en ucuz Ayçiçek yağını bulmaya çalışıyorlar. Gıda ürünleri arasında önemli bir yere sahip olan Ayçiçek yağı, pek çok yemek tarifinde kullanılan temel bir malzeme olduğu için tüketiminin oldukça yüksek olduğunu söylemek mümkün. İşte bu yüzden sizin için en uygun ayçiçek yağını bulduk...

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin başlattığı indirimlerle birlikte, en ucuz Ayçiçek yağı fiyatı tekrar dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın et fiyatlarında indirim yapılması çağrısında bulunduğu Tarım Kredi Kooperatifleri, diğer temel gıda ürünlerinde de uyguladığı indirimlerle büyük bir ilgi görüyor. Son günlerde gündemdeki yerini koruyan Tarım Kredi Kooperatifleri marketi, Ayçiçek yağı fiyatlarında gerçekleştirdiği indirimlerle vatandaşlara rahat bir nefes aldırmış durumda.

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek

Son günlerde Tarım Kredi Kooperatifleri market zincirinde gerçekleşen indirimler, vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırdı. Ayçiçek yağı fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi, vatandaşları zorlarken, Tarım Kredi Kooperatifleri indirimleriyle rahatlama sağladı. Bu indirimler sonrasında en uygun Ayçiçek yağının hangi markette bulunduğu araştırmaları hız kazandı. İşte Tarım Kredi Kooperatifleri başta olmak üzere BİM, A101, ŞOK Market, Migros ve Carrefour gibi zincir marketlerdeki güncel Ayçiçek yağı fiyatları listesi...

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Yeni haftanın başlamasıyla birlikte Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları başta olmak üzere birçok temel gıda ürününde indirim uygulandı. Özellikle Ayçiçek yağı, ülke genelinde en çok tercih edilen bitkisel yağlardan biri olduğu için bu ürünler arasında öne çıktı. Tarım Kredi marketlerinde Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirimler sonrasında en uygun Ayçiçek yağının hangi markette bulunduğu araştırılmaya başlandı. İşte zincir marketlerdeki güncel Ayçiçek yağı fiyatları listesi...Ayçiçek yağı fiyatlarına göre en ucuz market Tarım Kredi Marketleri'dir. Tarım Kredi Marketleri'nde Mirya markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 179,00 TL olarak satılmaktadır. Diğer marketlerdeki fiyatlar ise şu şekildedir:

ayçiçek yağına indirim

BİM: Yudum markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 169 TL, Orkide markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 165 TL, Sole markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 155 TL olarak satılmaktadır.

A101: Sırma markasıyla 1 litrelik Ayçiçek yağı 34,90 TL, Sırma markasıyla 2 litrelik Ayçiçek yağı 74,50 TL olarak satılmaktadır.

Migros: Migros markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 152,50 TL olarak satılmaktadır.

Carrefour: Carrefour markasıyla 5 litrelik Ayçiçek yağı 149,75 TL olarak satılmaktadır.

Bu bilgilere göre, Tarım Kredi Marketleri'nde Ayçiçek yağı fiyatları diğer marketlere göre daha uygun görünmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN