Zorlu bir ameliyat geçirmişti! Berna Laçin sağlık durumu hakkında bilgi verdi: İncecik bir ipte yürüyorum...

Zorlu bir ameliyat geçirmişti! Berna Laçin sağlık durumu hakkında bilgi verdi: İncecik bir ipte yürüyorum...

Omuriliğindeki problem nedeniyle 9 saat süren zorlu bir ameliyat geçiren Berna Laçin'den güzel haber geldi. Hayatının bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattığını söyleyen Laçin, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, "10 gündür incecik bir ipte yürüyorum. Bir yanım alevler bir yanım çiçekler. Sırat köprüsü gibi... " notunu düştü.

Geçtiğimiz günlerde omuriliğindeki sorun nedeniyle acilen ameliyata alınan oyuncu ve sunucu Berna Laçin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Yaklaşık 9 saat süren zorlu bir ameliyat geçiren Laçin, hastane koridorlarında yürürken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

berna-lacin-2.jpg

'BÜYÜK TEHLİKEYİ ATLATTIM'

Laçin paylaşımında, "Mutlu son... 10 gündür incecik bir ipte yürüyorum. Bir yanım alevler bir yanım çiçekler. Sırat köprüsü gibi... Çok uslu bir hasta olmak için gayret ettim. Ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çok şükür hayatımın bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattım. Dualarınıza minnettarım." notunu düştü.

berna-lacinin-saglik-durumu-nasil.jpg

Oldukça iyi görünen Laçin, çektiği videoda "Mahmure" şarkısını ve Seda Sayan'ın viral olan "çorap kadını" sözlerini söylemeyi de ihmal etmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN