Hayvanat bahçesinde virüs paniği: Hayvanlara bulaştı

Hayvanat bahçesinde virüs paniği: Hayvanlara bulaştı

İspanya'nın Barselona kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde 4 aslanın koronavirüs testi pozitif çıktı.

İspanya’nın Barselona şehrinde yer alan bir hayvanat bahçesindeki 4 aslanın koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıktı.

İspanya’nın Barselona şehrinde olan Barselona Hayvanat Bahçesi’ndeki 4 aslanda koronavirüs belirlendi. Koronavirüse yakalanan aslanların adları ise Zala, Nima, Run Run ve Kiumbe olarak duyuruldu. Hayvanat bahçesi görevlileri, personellerden 2 kişide de koronavirüs belirlendiğini duyurdu. İspanya basını, uzmanların aslanların nasıl virüs kaptığını belirlemek için inceleme başlattığını açıkladı.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Nisan ayında ABD’nin New York şehrinde olan Bronx Hayvanat Bahçesi’nde 4 kaplan ve 3 aslanda koronavirüs belirlenmişti. Ayrıca, ABD, Belçika ve Danimarka’da da evcil ve sokak kedilerinde koronavirüse rastlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN