Hepsiburada indirimi kaç gün sürecek? İşte Efsane Kasım'da indirime giren ürünler

Hepsiburada indirimi kaç gün sürecek? İşte Efsane Kasım'da indirime giren ürünler

İnternet dünyasında yer alan ünlü alışveriş sitelerinden Hepsiburada’da ‘Efsane Kasım’ indirimleri 5 Kasım'da başladı. Mutfak ürünlerinden, aksesuarlara, teknolojik ürünlerden giyime kadar birçok ürün, Hepsiburada’da indirimli olarak satışa sunuldu.

Kazak, deri ceket, ayakkabı, yağmurluk, televizyon, telefon ve küçük ev aletleri gibi aklınıza gelen binlerce ürün, Hepsiburada’da Efsane Kasım indirimleri kampanyasıyla tüketicilerle buluşuyor. Hepsiburada Efsane Kasım indirimleriyle vatandaşlar, ihtiyacı olan ürünlere indirimli bir şekilde ulaşabiliyor.

HEPSİBURADA İNDİRİMİ KAÇ GÜN SÜRECEK?

5 Kasım 2020 Perşembe günü başlayan Hepsiburada Efsane Kasım indirimleri, değişik kategorilerde yaklaşık 3’er saat boyunca sürüyor. Gece 00:00’ye kadar yapılan Hepsiburada Efsane Kasım indirimleri kasım ayı boyunca devam edecek.

Elektronikten, anne, bebek ve oyuncağa, süpermarketten ev, hobi ve yaşama, kitap ve kırtasiyeden, otomobil ve yapı markete, modadan güzelliğe kadar binlerce ürün, Hepsiburada’da indirimli olarak vatandaşlarla buluşuyor.

HEPSİBURADA’DA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER?

Cep telefonlarında yüzde 30, bilgisayar dünyasında yüzde 20, dev ekran televizyonlarda yüzde 35, akıllı telefon aksesuarlarında yüzde 70, robot süpürgelerde yüzde 70, şampuan ve saç bakım ürünlerinde yüzde 55, bebeğin temel ihtiyaçlarında yüzde 50, süpermarket ürünlerinde 250 TL'ye 25 TL, gıda ürünlerinde ve içeceklerde yüzde 40, çamaşır ve bulaşık deterjanlarında yüzde 50, giyimde yüzde 70, parfümde yüzde 70, saatlerde, gözlüklerde ve takılarda yüzde 70, dermo kozmetik ürünlerinde yüzde 50, makyaj ürünlerinde yüzde 60, mobilyalarda yüzde 70, English Home ürünlerinde yüzde 60, mutfak gereçlerinde yüzde 70, Tefal ürünlerinde yüzde 50, kırtasiye ürünlerinde yüzde 70, konsol aksesuarlarda yüzde 20, kulaklıklarda yüzde 30, bebek arabalarında ve oto koltuklarında yüzde 50’ye varan binbir çeşit ürünler yer alıyor. 

indirim-1-001.png

Bunların dışında tıraş makinelerinde yüzde 55, akıllı saatlerde yüzde 30, yapı market ürünlerinde yüzde 70, tıraş ve erkek bakım ürünlerinde yüzde 50, kış lastiklerinde yüzde 40, süpürgelerde yüzde 55, ütülerde yüzde 45, çamaşır ve kurutma makinelerinde yüzde 35, kombi, şofben ve termosifonlarda yüzde 40, ses ve görüntü sistemlerinde yüzde 50, Pierre Cardin'de yüzde 50'ye ek yüzde 20, İpekyol'da yüzde 70'e ekstra yüzde 20, Adidas'ta yüzde 50, Loft'ta yüzde 55’e varan indirimler sizleri bekliyor.

indirim-2.png

indirim-3.png

HEPSİBURADA'NIN EFSANE KASIM İNDİRİMLERİ İÇİN TIKLAYIN
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN