Hindistan'da otobüs kanala uçtu: 40 ölü

Hindistan'da seyir halindeki bir yolcu otobüsü kanala köprüden geçtiği sırada kanala uçtu. Kazada 7 kişi kurtarılırken 40 kişi hayatını kaybetti. Arama çalışmaları sürüyor.

Hindistan’da Madhya Pradeş eyaletine bağlı Sidhi ilçesinin Patna köyü yakınlarında bir yolcu otobüsü sabah 08.30 sıralarında köprüden su kanalına düştü.

40 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonucu 60’tan fazla yolcu taşıdığı belirtilen otobüsteki 40 yolcunun hayatını kaybettiği belirtildi. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü ifade edilirken 7 kişinin kurtarıldığı belirtildi. Vilayetin emniyet müdürü Shivraj Singh Chouhan, durumu görüşmek için bir toplantı çağrısında bulunurken, otobüsün kanaldan çıkarılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

PARA YARDIMI YAPILACAK

Hindistan Başnakanı Narendra Modi’nin kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine 200 bin rupi (19 bin 35 lira), ağır yara alanlara ise 50 bin rupi (4 bin 758 lira) destek sağlanacağını belirttiği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN