Hugh Grant'tan romantik komedi itirafı: Yalanları kanıtlamak için devam filmi çekmeliyim

Hugh Grant'tan romantik komedi itirafı: Yalanları kanıtlamak için devam filmi çekmeliyim

Aşk Engel Tanımaz ve Aşk Her Yerde gibi filmlerle tanınan İngiliz aktör Hugh Grant, romantik komedi senaryolarının korkunç bir yalan olduğunu göstermek için, rol aldığı filmlerden birinin devamını çekmek istediğini söyledi.

ABD'nin önde gelen ücretli TV kanallarından HBO'ya bir mülakat veren dünyaca ünlü aktör, "Mutlu sonların korkunç bir yalan olduğunu herkese kanıtlamak için, romantik komedilerimden birinin, filmler bittikten sonra neler olduğunu gösteren bir devam filmini yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"YAŞANAN GÖZYAŞI SELLERİ İÇİN YAPMAK İSTİYORUM"

Grant, "Bunu ben ve Julia için, çok pahalı avukatlarla ortaya çıkan korkunç bir boşanmayı göstermek ve bundan etkilenen çocuklar, yaşanan gözyaşı selleri için yapmak istiyorum." diye ekledi.

rs-1024x759-190509163708-1024-julia-roberts-hugh-grant-2019.jpg

Julia Roberts ve Hugh Grant

90'LAR VE 2000'LERİN GÖZDE AKTÖRÜYDÜ

Grant, Aşk Engel Tanımaz'da bir mağazaya girdikten sonra Julia Roberts tarafından canlandırılan aktris Anna Scott ile tanışan Londralı kitapçı dükkanı sahibi Will Thacker'ı canlandırıyor. İkili daha sonra bir çift olur ve birçok engeli aştıktan sonra, bebek bekleyerek mutlu bir sona ulaşırlar.

Grant, 90'ların ve 2000'lerin başındaki romantik komedilerde en sevilen erkek başrol oyuncularından biriydi. "Dört Nikah Bir Cenaze", "Dokuz Ay" ve "Bridget Jones'un Günlüğü" gibi filmlerde rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN