Hükümsüz dizisi oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Hükümsüz dizisi oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Kadına yönelik şiddeti konu alan ve ‘Engellenemeyen her ölüm cinayettir’ sloganıyla yola başlayan Hükümsüz dizisinin oyuncu kadrosu, deneyimli isimlerle doludur. Koronavirüs sebebiyle İstanbul’da çekilmeyen hükümsüz, Exxen’in en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hükümsüz’ün yapımcılığını ise Mustafa Uslu yapıyor. Fulya Özcan, Oğulcan Kırca ve Mert Dikmen’in senaristliğini yaptığı ve Exxen'de yayınlanan Hükümsüz’de önemli oyuncular oynuyor.

HÜKÜMSÜZ DİZİSİNİN KONUSU

Exxen ekranlarında yayınlanan Hükümsüz, sıra dışı bir gerilim ve aksiyon dizisi olarak göze çarpıyor.

Müslüm ve Ayla gibi önemli projelerin yapımcısı Mustafa Uslu’nun yapımcılığını yaptığı Hükümsüz’ün yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yapıyor. Senaristliğini ise Mert Dikmen,  Oğulcan Kırca ve Fulya Özcan’in üstlendiği Hükümsüz kadına yönelik şiddetti ele alınıyor.

HÜKÜMSÜZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

‘Engellenebilir her ölüm cinayettir’ sloganıyla yola çıkan Hükümsüz’ün çekimleri İzmir'de yapılıyor.

HÜKÜMSÜZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Koronavirüsten dolayı çekimleri İzmir’de yapılan çekimlere İstanbul’da yaşayan ünlü oyuncu Özgü Namal katılmadı. Salgından dolayı şehir değiştirmek istemeyen oyuncu Özgü Namal, dizi daha başlamadan ayrılma kararı almıştı. Onun yerine başrol için Burçin Terzioğlu ile anlaşılmıştı.

Burçin Terzioğlu- Avukat Esma Öztürk,
Alican Yücesoy,
Hande Doğandemir,
İsmail Hacıoğlu

ismail-hacioglu.jpg

İsmail Hacıoğlu


En son Zümrüdüanka’da oynayan İsmail Hacıoğlu, 1985’te İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanan fakat birinci sınıfta okulu bırakan İsmail Hacıoğlu, Ayla, Koçum Benim, Osmanlı Tokadı, Cep Herkülü, Mehmetçik Kutül Amare, Kayıt Dışı, Zümrüdüanka ve Çocuk gibi son yılların en iyi projelerinde yer aldı.

hande-dogandemir.jpg

Hande Doğandemir


1985’te Ankara doğan Hande Doğandemir, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Kamer arkasında çalışmasının ardından TRT ekranlarından sunuculuk yapan Hande Doğandemir, İbreti Alem, Sende Gitme, Güneşi Beklerken, Leyla ile Mecnun, Can Kırıkları, Hayatımın Aşkı, Yüzleşme dizilerinde oynadı. 

Hande Doğandemir, en son Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak katılmıştı.


alican-yucesoy.jpg

Alican Yücesoy


1982’de İstanbul doğan Alican Yücesoy, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun genel sanat yönetmenliğini yaptı. Alican Yücesoy, Adı Zehra, Ertuğrul, 9 Kere Leyla, Can Kırıkları ve Bir Başkadır projelerinde yer aldı.

burcin-terzioglu.jpg

Burçin Terzioğlu


Avukat Esma Öztürk rolüne hayat veren Burçin Terzioğlu, Hükümsüz’de başrol oynuyor. 1980’de İstanbul doğan Burçin Terzioğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Aktör Stüdyo – Özel Sahne Diksiyon eğitimi aldı. İlk defa 5 yaşında kamera karşısına geçen Burçin Terzioğlu, Çıplak Vatandaş ve Patron Duymasın filmlerinde oynadı.

Burçin Terzioğlu’nun oynadığı dizi ve filmler;

2006- Fırtına- Zeynep,
2004- Kadın İsterse- Demet,
2009- Ezel- Azad,
2009- Ey Aşk Nerdesin- Zeliş,
2015- Poyraz Karayel- Ayşegül,
2020- Menajerimi Ara- Kendisini canlandırmıştır.
2013- Merhamet- Deniz,
2019- Kurşun- Leyla,
2018- Hakan Muhafız- Rüya,

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN