Exxen'de hangi diziler, filmler, programlar var? Üyelik ücreti tepki çekti!

Exxen'de hangi diziler, filmler, programlar var? Üyelik ücreti tepki çekti!

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformunu 'Exxen' yayın hayatına başladı. Netflix, Amazon Prime, Blu TV, Puhu TV, Fox Play, Mubi, Gain, Film Box benzeri online dizi-film platformu olan Exxen, 1 Ocak 2021 itibarıyla erişime açıldı. İşte, aylık ve yıllık üyelik ücretleri...

TV8'in sahibi ve Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi programların yapımcısı Acun Ilıcalı, daha önce açıkladığı online dizi-film platformu Exxen izleyenlerle buluşması için gün sayıyor. Türkiye'deki rakipleri Netflix, Amazon Prime, Blu TV, Puhu TV, Gain, Fox Play, Mubi, Film Box'tan farklı olarak dizi ve filmden ziyade yarışma ve reality show programların ağırlıkla yer aldığı Exxen, 2021 yılında kullanıma açıldı.

EXXEN NE ZAMAN AÇILACAK?

Medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kurmaya hazırlandığı online platformun adının 'Exxen' olacağını açıkladı. Acun Ilıcalı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Yeni dijital platformumuz EXXEN'de yakında beraberiz..." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı yeni dijital platformu için daha önce, online dizi-film platformları Netflix ve Blu TV'den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yarışmalara odaklanacaklarını belirtmişti. Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizilerin, filmlerin ve belgesellerin de yapılacağını ifade etmişti. Exxen platformu, 1 Ocak 2021 Cuma günü hizmete açıldı.

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital dizi-film platformu Exxen'in üyelik ücreti belli oldu. Platformun reklamlı seçeneğin aylık ücreti 9.90 TL, reklamsız seçeneğin ise aylık ücreti 19.90 TL olarak belirlendi. Herhangi bir taahhüdün bulunmadığı Exxen'de 7 günlük ücretsiz deneme süresinin de bulunduğunu belirtelim.

20210101-113027.jpg

EXXEN NE DEMEK, ANLAMI NEDİR?

Yerli dizi-film platformu 'Exxen', Türkçede 'eksen' kelimesinden esinlenildi. Eksen, bir cismi iki eşit parçaya bölen çizgi anlamına gelmektedir. Exxen isminin Ali Taran tarafından bulunduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ismi çok sevdiğini ve platformun da çok güzel olacağını söyledi.

EXXEN'İN İÇERİĞİ NEDİR?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Netflix'te izleyici ile buluşan 'Exatlon Türkiye' ile bir dijital platformda ekrana gelen ilk projesine imza atmış ve Netflix'te en çok izlenen yapımlar arasında girmişti. Exxen'de yer alacak içeriklerin de daha çok reality show ve kurmaca olmayan yapımlardan oluşacağı tahmin ediliyor. Acun Ilıcalı'nın Haber Global TV'de 'Az Önce Konuştum' programındaki açıklamaları da bunu destekliyor.

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, "Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. Benim hayalini kurduğum bir projem var, bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

EXXEN'DE HANGİ DİZİLER, FİLMLER, PROGRAMLAR VAR?

Online dizi-film platformu Exxen'de; Şeref Bey, Sihirli Annem, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, Dadı, Zehirli Çiçekler, Hükümsüz, Olağan Şüpheliler, İlginç Bazı Olaylar, Zehirli Çiçekler, Yaş 17 ve Eziklerin Savaşı gibi diziler yer alacak.

Burcu Esmersoy'un sunacağı Next Top Model adında bir güzellik yarışması da Exxen'de izleyiciyle buluşacak. Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrolde yer alacağı bir müzikal dizi olacak. Ayrıca yeni nesil komedi programlarından Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar ve Tolga Çevik'in TolgShow programları Exxen platformunda yer alacak.

Haber Global'den Samet Cambaz'ın Acun Ilıcalı'ya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, hem Cem Yılmaz'ın hem de Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç üçlüsünün platform için orijinal filmlere imza atması planlanıyor.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Beyazıt Öztürk'ün 2 yıldır ara verdiği Beyaz Show'u yeniden hayata geçirme sinyalleri vermişti. Beyaz Show'un Exxen'de yayınlanabileceği de gelen haberler arasında. Bunun haricinde Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak'ın sunacağı talk show programı Pişti de Exxen'de yayınlanacak.

EXXEN ÜYELİK SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN