Exxen, Ramazan Bayramı'nda ücretsiz

Exxen, Ramazan Bayramı'nda ücretsiz

Acun Ilıcalı, Ramazan Bayramı boyunca Exxen'in ücretsiz olarak kullanılabileceğini "Exxen’den herkese harika bir bayram sürprizi" diyerek duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen, Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olacak. Haberi sosyal medya hesaplarından duyuran Ilıcalı, şunları söyledi:

“Exxen’den herkese harika bir bayram sürprizi. İster Türkiye’de ister yurt dışında olsun isteyen herkes, Exxen’i 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri yani Bayram Haftası süresince ücretsiz izleyebilecek.”

İçeriklerden ücretsiz yararlanmak isteyen kullanıcıların platforma üye olması gerekiyor. Üyelik sürecinde cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi isteyen Exxen, daha sonra herhangi bir kart bilgisi sunmaya gerek kalmadan aboneliğinizi başlatıyor. Otomatik olarak reklamlı bir paket sunan şirket, bu konuda ücretli üye olana kadar değişiklik yapmanıza müsaade etmiyor.

Çıktığı dönem içerik sayısıyla eleştirilen Exxen, kullanıcılarına Konuşanlar, Tolgshow Filtresiz, Sihirli Annem, Hükümsüz ve Survivor içerikleri gibi yapımlar sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN