Olağan Şüpheliler dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Üç ev kadının ilginç hikayesi

Olağan Şüpheliler dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Üç ev kadının ilginç hikayesi

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Yasemin Allen ve Ceren Moray'ın yer aldığı Olağan Şüpheliler dizisi, eşlerini öldüren üç ev kadınının cinayet sonrası yaşadıklarını konu ediniyor. Yaz aylarında Exxen'de yayınlanacak dizinin çekimleri devam ediyor. İşte detaylar...

Online dizi-film platformu Exxen'de diziseverlerle buluşacak Olağan Şüpheliler dizisinde geri sayım sürüyor. Mart ayında çekimlerine başlanan dizide birçok ünlü isim yer alıyor.

OLAĞAN ŞÜPHELİLER DİZİSİ NE ZAMAN, NASIL İZLENİR?

Kendi kurduğu ve büyük yatırım yaptığı dijital dizi-film platformu Exxen için yoğun mesai harcayan Acun Ilıcalı, birçok ünlü isimle anlaşmaya vardı.

Yasemin Allen, Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray'ın başrol oyuncusu olduğu Olağan Şüpheliler dizisinin yayın tarihine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat 10 bölüm olarak planlanan dizinin mayıs sonu, haziran başı gibi diziseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor.

OLAĞAN ŞÜPHELİLER DİZİSİ KONUSU NE?

Yapımcılığını İrfan Şahin'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu'nun oturacağı Olağan Şüpheliler dizisi 3 ev hanımının cinayet işlemesi sonrası yaşanan olayları ele alıyor.

Kadın başrol oyuncularının belli olmasının ardından gözler erkek oyunculara çevrildi. Ocak ayında çekimlere başlanması planlanan dizinin erkek oyuncu kadrosunun da yakın bir zamanda açıklanacağı öğrenildi.

olagan-supheliler-dizi-setinde-korkunc-kaza-14045425-7163-osd.jpg

OLAĞAN ŞÜPHELİLER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İddialı dizinin oyuncu kadrosunda Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen'in yanı sıra Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş, Aylin Veziroğlu gibi isimler yer alıyor.

Bir zamanların fenomen dizisi Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Fikret karakteri ile hafızalara kazınan Bennu Yıldırımlar bir süredir ekranlarda gözükmüyordu.

Avlu dizisinde Azra karakterini canlandıran Ceren Moray son olarak Öğretmen dizisinde Zeynep karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Dizinin bir diğer kadın başrol oyuncusu Yasemin Allen ise, yayın hayatı çok uzun sürmeyen İyi Günde Kötü Günde dizisinde Melis karakteriyle ekranlarda boy göstermişti.

OLAĞAN ŞÜPHELİLER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Exxen'de yayınlanacak Olağan Şüpheliler dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semt ve mahallerinde yapılıyor. Çekimlerin genel olarak Beykoz, Üsküdar gibi Asya Yakası'nda yapıldığını söyleyebiliriz.

eyrewwnwyaeiddh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN