İbo Show'da bu hafta sıra gecesi sürprizi

İbo Show'da bu hafta sıra gecesi sürprizi

Cumartesi akşamları şarkılarla, türkülerle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşatan İbo Show'a bu akşam Zekeriya Ünlü konuk oluyor. 'Sıra gecesi' yapılacak program, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. İşte detaylar...

Uzun yıllar sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses'in bu hafta İbo Show'daki konuğu belli oldu. Şanlıurfa yöresine ait sıra gecesi düzenlenecek program, izleyicisine keyifli anlar yaşatacak.

24 NİSAN CUMARTESİ İBO SHOW'UN KONUKLARI KİM?

Ekranların en uzun soluklu eğlence programı İbo Show, her hafta cumartesi akşamları Star TV'de seyircisiyle buluşuyor. İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve uzun bir aradan sonra tekrar yayınlanmaya başlayan İbo Show'da bu hafta sıra gecesi yapılacak. Türk halk müziğini sevilen sesi Zekeriya Ünlü, bu haftaki programın konuğu olacak.

İBO SHOW NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yıllar süren hasret sona erdi ve İbo Show her hafta eğlenceli bölümlerle izleyici karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'un yeni bölümü, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak.

6082a99955427e20d01f771d.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN