İmamoğlu'ndan 'Diriliş Ertuğrul'lu açılış paylaşımı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'Mobil Halk Ekmek Büfeleri'nin hizmete alındığı haberini sosyal medyadan duyurdu. İmamoğlu paylaşımında daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışlarda kullanılan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin müziğini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Mobil Ekmek Büfeleri'nin açılışını 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin müziğiyle duyurdu.

İmamoğlu'nun, Halk Ekmek büfelerinde oluşan ekmek kuyruklarını azaltmak için 142 yeni büfe açılması talebi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmişti. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 40 yeni "Mobil Halk Ekmek Büfesi"ni faaliyete geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi TikTok hesabı üzerinden "Mobil Halk Ekmek Büfeleri"nin hizmete girdiğini duyururken, geçmişte AK Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından seçim müziği olarak kullanılan "Diriliş: Ertuğrul" dizisinin müziğiyle paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu ve çok sayıda mesaj atıldı. 

NE OLMUŞTU?

Halk Ekmek büfelerinde kuyrukları önlemek için İBB yönetimi Belediye Meclisi gündemine yeni büfeler açılması önerisiyle geldi. Ancak AK Parti ve MHP temsilcileri, ‘örgüt militanlarına peşkeş çekileceği' iddiasıyla bu öneriye karşı çıktı. 142 yeni büfeyi bu nedenle açamayan İBB yönetimi de kentin yoksul bölgelerinde görev yapacağı belirtilen 40 Mobil Halk Ekmek Büfesi'ni dün hizmete soktu. Mobil büfeler yaklaşık bin 700 ekmek taşıma kapasitesine sahip.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN