İmamoğlu'ndan İstanbullulara Telegram daveti

İmamoğlu'ndan İstanbullulara Telegram daveti

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesini 8 şubat itibarıyla değiştireceğini açıklaması üzerine, pek çok kullanıcının Telegram'a geçmişti. Telegram kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kanalına katılım için İstanbullulara davette bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gizlilik sözleşmesini değiştireceğini açıklayan WhatsApp'ı protesto amacıyla Telegram'a geçenleri kanalına davet etti.

8 Şubat itibariyle, kişisel bilgilerinin Facebook ve şirketleri tarafın kullanılmasını da içeren yeni koşulları kabul etmeyen kullanıcıların WhatsApp hesaplarının silineceğinin duyurulması üzerine, milyonlarca kişi alternatif sosyal paylaşım platformlarına geçiş yapmaya başladı.

İmamoğlu da sosyal medya hesabından Telegram kanalına katılım için davette bulundu.

İmamoğlu mesajında "Bu aralar birçok kişiye ... #telegrama katıldı bildirimi geliyor. Eğer siz de bu mesajlaşma servisi uygulamasını indirdiyseniz kanalıma katılabilir, İstanbul ile ilgili gelişmeleri ve bilgilendirmeleri buradan da takip edebilirsiniz.." dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN