Telegram’dan güldüren paylaşım

Telegram’dan güldüren paylaşım

WhatsApp'ın ‘gizlilik ilkesi’ güncellemesinin ardından kullanıcı sayısında büyük artış yaşanan Telegram’ın paylaşımı gülümsetti.

WhatsApp kullancılarının karşısına çıkan ‘Gizlilik sözleşmesi değişikliği onay ekranı’ birkaç gün boyunca kullanıcılar tarafından tartışıldı. ‘Avrupa Bölgesi’ kullanıcılarının bu güncellemeden etkilenmeyeceğini ve bu bölgedeki kullanıcıların verilerinin Facebook şirketiyle paylaşılmayacağının duyurulmasının ardından Türkiye’deki kullanıcıların tepkisi büyüdü ve alternatif uygulamalarda büyük yükseliş yaşandı.

WHATSAPP’DAN KAÇIŞTA İLK SEÇENEK TELEGRAM OLDU

Önceden WhatsApp’da yaşanan bağlantı sorunlarında da Telegram uygulamasının indirilme oranlarında büyük yükseliş yaşanmıştı ancak WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesi değişikliği Telegram’ı ilk defa en popüler mesajlaşma uygulaması haline getirdi. Telegram’ın WhatsApp’a göre daha kapsamlı özelliklerinin bulunması ve açık kaynak kodlu olması ilk tercih olmasını sağladı.

Bu süreci olumlu değerlendiren Telegram ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı mizahi paylaşımla kullanıcılarını gülümsetti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN