İmamoğlu'ndan Muharrem İnce sorusuna cevap: Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun

İmamoğlu'ndan Muharrem İnce sorusuna cevap: Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun

Muharrem İnce’nin kuracağı iddia edilen parti siyasetin gündem maddelerinden birini oluştururken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin sorulan soruya 'Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun' şeklinde cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayamama Deresi’nde yürütülen ıslah çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşama hakkında basın mensuplarına bilgi vermek için Ataköy’deki çalışma alanına inceleme gezisi yaptı.

İncelemeleri sırasında basın mensuplarına açıklama yapan İmamoğlu'na, CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce hakkında da bir soru yöneltildi.

Yeni parti iddialarıyla ilgili polemiğe dahil olmak istemeyen İmamoğlu "Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN