İrem Derici-Rıza Esendemir çiftinin boşanma kararı hayranlarını ikiye böldü

İrem Derici-Rıza Esendemir çiftinin boşanma kararı hayranlarını ikiye böldü

İrem Derici-Rıza Esendemir çiftinin boşanma kararı hayranlarını ikiye böldü. Şubatta ‘Dantel’ albümünü piyasaya çıkaracak olan İrem Derici’ye hayranları 'reklam yapıyorsun' imasında bulundu.

İki yıllık eşi Rıza Esendemir’den boşanacağı konuşulan İrem Derici, hayranlarını ikiye böldü. Şubatta ‘Dantel’ albümünü piyasaya çıkaracak olan Derici’ye hayranları 'reklam yapıyorsun' imasında bulundu.

Hayranları ikiye bölündü

Hürriyet Kelebek'te yer alan habere göre; İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir’in boşanacakları haberleri gündeme bomba gibi düştü. Derici, eşinin fotoğraflarını Instagram hesaplarından silip takibi bırakınca boşanacakları haberleri daha da güçlenmişti. Fakat Rıza Esendemir’in önceki gün Derici’yi takibi bırakması ve yeniden takip etmesi ikilinin hayranlarını birbirlerine düşürdü.

"Reklam kokan hareketler bunlar..."

Kısa sürede eşinin fotoğraflarını bir bir silen İrem Derici’ye hayranları eleştiri mesajları atmaya başladı.

16-01/21/56a098b818c7734bb418e7ed

Bir takipçisi “Reklam kokan hareketler bunlar” diye yazarken başka bir takipçisi ise “Sabah Rıza Esendemir’in fotoğrafları vardı. Gazetelerde haber çıkınca o da silmiş. Reklam olduğu besbelli” notunu yazdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN