İstanbul ve Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 45 gözaltı

İstanbul ve Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 45 gözaltı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen uyuşturucu operasyonunda 30 metre derinliğinde tünel bulundu. İstanbul ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonda 45 kişi gözaltına alındı.

İstanbul ve Diyarbakır'da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 45 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul'da yürütülürken çalışmada 55 şüpheli tespit edilirken Fatih merkezli olmak üzere 11 ilçe ve Diyarbakır'da 51 adrese 500 polis memuruyla baskın düzenlendi. İstanbul'daki operasyonda Fatih ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 30 metre derinliğinde bir tünel bulundu. Tünelin iki ayrı girişi olduğu tespit edildi. Tünelin bir kısmının su ile dolu olması nedeniyle ilerleyemeyen emniyet güçleri, tünelin bir kiliseye yönelik kaçak kazı olduğu ihtimalinin üzerinde duruyor. 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN