SANKON’dan o ülkelere destek mesajı

SANKON’dan o ülkelere destek mesajı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Sekreteri Selçuk Burçluoğlu, Burkina Faso, Nijer, Sri Lanka ve Venezuella için destek mesajı yayınladı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Sekreteri Selçuk Burçluoğlu Burkina Faso ve Sri Lanka’da yaşanan terör olaylarını kınadı. Burkina Faso ve Sri Lanka halkına taziye ile geçmiş olsun mesajı yayımlayan Burçluoğlu, “Bizde bu acıyı yaşıyor ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz” açıklamasında bulundu.Selçuk Burçluoğlu ABD’nin Venezuela’ya yaptığı ticari ambargoyu da kınadı. Türkiye ile Venezuela’nın iki kardeş ülke olduğuna dikkat çeken Burçluoğlu, “Biz kardeş ülkemize sahip çıkacağız” diye konuştu. Burçluoğlu Nijer’de askerlere yönelik düzenlenen yapılan hain saldırıyı da kınadı.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN