İstanbul'da açılmayan kritik sandıklar

İstanbul'da açılmayan kritik sandıklar

İstanbul'da Beşiktaş'ta, Sarıyer'de ve Kadıköy'de sandıkların belirli kısmı Anadolu Ajansı'nın sistemine yansımadı. Bu bölgelerden gelen sandıklar seçimin kaderini belirleyecek.

İstanbul tarihinin en heyecanlı seçimlerinden birini yaşıyor. Binali Yıldırım zaferini ilan ederken, Ekrem İmamoğlu henüz her şeyin bitmediğini söyledi. Bazı bölgelerden gelen sandıkların sonuçları henüz sisteme girilmedi.

İSTANBUL'DA KİM ÖNDE SON DURUM

BEŞİKTAŞ, KADIKÖY VE SARIYER

Beşiktaş'tan gelecek olan sandıkların henüz yüzde 75'i açılmadı. CHP'nin kalelerinden biri olarak görülen Beşiktaş'ta şu anki duruma göre Rıza Akpolat'ın oyu yüzde 73.22. Beşiktaş'ta henüz sisteme girilmeyen 111 sandık bulunuyor. Buralardan gelecek oylar seçimin kaderini belirleyecek.

SARIYER'İN YÜZDE 10'U YOK

Sarıyer'de de önde olan CHP'nin adayı Şükrü Genç'in oy oranı 53.90. En yakın rakibi AK Parti adayı Salih Bayraktar ise 43.17. Bu ilçeden gelecek oylar da çok kritik durumda.

KADIKÖY'DE YÜZDE 8'İ AÇILMADI

Kadıköy'de de aynı durum var. Henüz sandıkların yüzde 8'i sisteme girilmemiş görülüyor. Bu üç bölgeden gelecek olan oylar seçime direkt etki edecek.

Anadolu Ajansı henüz bu ilçelerin tam oylarını açıklamadı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN