İstanbul'da öldüren botoks! Yürüyerek girdi, baygın çıktı

İstanbul'da öldüren botoks! Yürüyerek girdi, baygın çıktı

İstanbul Beylikdüzü'nde, 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın bir güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminden sonra hayatını kaybettiği iddia edildi. Akıllara durgunluk veren olayla ilgili gözaltına alınan biri doktor olmak üzere 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü'nde bir rezidansta bulunan güzellik merkezine giden 38 yaşındaki Kübra Boyraz, dudak botoksu yaptırdıktan sonra evine döndü. Evine fenalaşan Boyraz, babasının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

ERTESİ GÜN HAYATINI KAYBETTİ

Genç kadın hastanede tüm müdahalelere rağmen ertesi gün hayatını kaybetti. Kızının ölümünden şüphelenen baba, “Kızım eve geldiğinde birisiyle geldi. Bilinci yarı açıktı. Kızıma ‘ne oldu?’ diye sorduğumda, yanındaki tanımadığım kadın ‘tansiyonu düştü, fenalaştı, eve getirdik.’ dediğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

BİRİ DOKTOR 5 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARIYLA SERBEST BIRAKILDI

Başlatılan soruşturmada biri doktor 5 kişi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kübra Boyraz'ın kesin ölümün nedeni Adli Tıp Kurumu incelemesinin ardından ortaya çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN