İşte Benim Stilim All Star geliyor!

İşte Benim Stilim 
All Star geliyor!

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim, Survivor All Star'ın başarısından ilham aldı. Yarışma, önümüzdeki sezon All Star konseptiyle izleyiciyle buluşacak.

Survivor All Star'ın reytinglerdeki başarısı, İşte Benim Stilim'in yapımcılarını da harekete geçirdi. 12 Haziran'da sezon finali yapacak olan yarışma, yeni sezona bomba gibi dönecek.

Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim adları ile yayınlanan yarışmada 3 sezonun en iyi 5'er yarışmacısının yer alacağı yeni sezon programında, stilleri ile yarışmadan fark yaratmış kızlar bir araya gelecek. Tabii ki kızların çekişmeleri de! 

15-06/03/ozlem-ozden.jpg

Yarışmanın olay yarışmacısı Özlem Özden.

Bitmek tükenmek bilmeyen tartışmaların yaşandığı yarışmada 'en iyi' olarak alınan 15 kızın 'yapacak'ları da merak konusu! İlk sezonun olay ismi Özlem Özden'in katılması halinde nasıl bir atmosfer yaşanacağı şimdiden konuşuluyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN