Ivanka Trump, babası için 4 milyon dolar topladı

Ivanka Trump, babası için 4 milyon dolar topladı

Ivanka Trump, babasının seçim kampanyası için 4 milyon dolar topladı. Trump'ın, gelecek hafta Wyoming'te başka bir bağış toplama etkinliği düzenlemeyi planladığı belirtildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, babasının seçim kampanyası için 4 milyon dolar topladı.

Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi Başkanı Ronna McDaniel, Ivanka Trump'ın, Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerine yönelik Zoom üzerinden babası Trump için düzenlenen bağış toplama etkinliğinde 4 milyon dolar topladığını ifade etti.

"SEÇİM KAMPANYASI İÇİN HARİKA BİR SES"

McDaniel, Ivanka Trump'ın, babasının yeniden seçim kampanyası için harika bir ses olduğunu belirterek, ülke genelindeki destekçilerin, Ivanka'dan ekonomiden iş gücüne kadar farklı konularda daha fazla şey duymak istediklerini dile getirdi.

'SEÇİMLER ERTELENSİN' ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Bu arada Trump, bir hafta önce yaptığı Twitter paylaşımında, uzaktan oylama sisteminin karmaşıklığa yol açacağını belirterek ülkede 3 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimlerinin ertelenmesi önerisinde bulunmuştu.

Trump, "Herkes için postayla oy kullanma sistemiyle 2020 en hatalı ve hileli seçim olacak. Bu, ABD için büyük bir utanç olacaktır. Seçimleri, insanlar düzenli, güvenli ve emniyetli şekilde oy kullanana kadar ertelemek mi?" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN