Kağıthane seçim sonuçları: İşte 2019 Kağıthane oy oranları son durum | Adayların oy oranları

Kağıthane seçim sonuçları: İşte 2019 Kağıthane oy oranları son durum | Adayların oy oranları

31 Mart Kağıthane seçim sonuçları, partilerin Kağıthane oy oranları karar.com seçim 2019 sayfasında grafik ve haritalara yansıyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin ile İYİ Partili Mehmet Aslan yarıştı. "Kağıthane seçim sonuçları kim önde?" sorusunun cevabı haberimizde...

Sandıklar kapandıktan sonra İstanbul Kağıthane, seçim sonuçları 2019 için gözlerin çevrildiği noktalardan biri. İlçede AK Partili Mehmet Öztekin mi, İYİ Partili Mehmet Aslan mı önde? Millet İttifakı oy oranı, Cumhur İttigakı oy oranı karar.com seçim 2019 sayfasına dakika dakika yansıyor. 2019 İstanbul ve ilçeleri seçim sonuçları harita ve grafiklerle takip edilebiliyor. CHP İstanbul'da dört ilçede aday göstermeyip İYİ Parti'yi destekleyeceğini açıklamıştı. İYİ Parti adayını Mehmet Aslan olarak açıkladı. Kağıthane'de İYİ Parti ve CHP Mehmet Aslan'a, AK Parti ve MHP Mevlüt Öztekin'e destek verdi. 

Aşağıdaki linke tıklayarak tüm İstanbul ilçeleri seçim sonuçlarında olduğu gibi Kağıthane oy oranlarını takip edebilirsiniz.

KAĞITHANE SEÇİM SONUÇLARI: AK PARTİ Mİ İYİ PARTİ Mİ ÖNDE?

Kağıthane seçim sonucunda Mevlüt Öztekin ile Mehmet Aslan mı önde? AK Parti'nin güçlü olduğ ilde bu kez dengeler değişecek mi? Bu soruların cevabı aslında önceki seçim sonuçları ve anketlerde gizli. 

19-03/26/kagithane-24-haziran.png
24 Haziran seçimlerinde Kağıthane'de AK Parti'nin oy üstünlüğü göze çarpıyor

24 Haziran Kağıthane seçim sonuçlarına göre, AK Parti yüzde 46.4, CHP yüzde 23, MHP yüzde 10.4, HDP yüzde 9.8, İYİ Parti yüzde 7.9 oranında oy aldı. Cumhur İttifakı Kağıthane oy oranı yüzde 50'yi geçiyor. 

ORC'nin son seçim anketine göre ise Kağıthane'de Cumhur İttifakı oy oranı yüzde 52.2. millet İttifakı oy oranı ise yüzde 27.6. HDP adayı ise yüzde 7.5 oy alıyor. 

19-03/30/kagithane.jpg
ORC'nin kağıthane seçim anketine göre Binali Yıldırım yüzde 56.6 Ekrem İmamoğlu yüzde 47.6 oy alıyor. 

AK PARTİ'NİN KAĞITHANE ADAYI MEVLÜT ÖZTEKİN OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde Kağıthane'de AK Parti'nin adayı Mevlüt Öztekin, 1981 Ordu doğumlu olup aslen Sivas Koyulhisarlı olan Öztekin İlk, orta ve lise tahsilini Kağıthane'de tamamladıkdan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu.

19-03/26/mevlut-oztekin-1553603382.jpg
AK Partili Mevlüt Öztekin'in Kağıthane'de zafere ulaşması bekleniyor

2005 - 2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 - 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 - 2014 yılları arasında yerel seçimlerde Kağıthane İ.B.B Meclis Üyeliği yaptı. 2009 - 2018 Tarihleri arasnıda Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yapan Öztekin Evli ve bir çoçuk babasıdır.

İYİ PARTİ KAĞITHANE ADAYI MEHMET ASLAN KİMDİR?

CHP'nin aday çıkarmadığı Kağıthane'de İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Aslan oldu. Mehmet Aslan 29 Nisan 1980'de İstanbul'da doğmuştur. Babası gazinolar kralı Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan'dır. Babasının ilk eşinden olan Sacit Aslan (d.1953) ve Selçuk Aslan d.1959) adında iki abisi vardır. İlkokulu İstanbul'da devlet okulunda okudu. 10 yaşında Paris'e gitti. Ve 10 yıl Ecole Pascal'da okudu. Sonra Baccalaureat diplomasını aldı. Bir yıl Sorbon'da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret okudu. Döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi'nde de okudu. Fransızca, İngilizce, İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir. 2002 yılında Türkiye'ye döndü.

19-03/26/mehmet-aslna-i.jpg
İYİ Parti'nin Kağıthane adayı Mehmet Aslan

2005 yılında dekoratif taş üzerine "Alem Doğal Taş" şirketini kurdu. Bununla ilgili Hindistan'da fabrika satın aldı. Kuveytli ortağı ile kurduğu bu fabrikada mermer blok kesimi yapmakta ve mermer, granit, quartz, bazalt, kum taşı, taş ve kesimiyle ilgililenmektedir. Kuveyt Saray'ının ve Karaçi'deki Amerikan Konsolosluğu'nun taşını vermek yaptığı işler arasındadır.

2008 yılında Show Tv'de yayınlanan "Benim Annem Dans Edemez" yarışmasında Sinem Kobal ile birlikte sunuculuk yaptı. Yarışmada Hakan Peker ve Sema Çelebi de jüri üyeliği yaptı.

2007 yılında "Çılgın Dersane" sinema filminde Kerem rolünü canlandırırken Cüneyt Arkın, Yağmur Atacan, Duygu Çetinkaya, Tuba Ünsal, Mustafa Topaloğlu, Hande Ataizi ile beraber oynadı. 2012 yılında başrolünde Murat Serezli'nin oynadığı "Muck" adlı dizide Savas Hoca karakterini canlandırırken; Hale Caneroğlu, Bedük, Ragga Oktay, Bay J, Özlem Aydın ile beraber oynadı.

Mehmet Aslan, siyasete atılarak, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine geldi. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde MHP'den İstanbul 3. Bölge 6. sıradan milletvekili oldu, ancak seçilemedi. Meral Akşener'in partisi İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer aldı.

 

19-03/25/stanbul-anket.png

31 Mart seçimlerinde Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Çeşitli anket şirketilerinin çalışmalarında Binali Yıldırım önde görünüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN