Kanbolat Görkem Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Savcı Bey karakteriyle izleyicilerden tam not aldı

Kanbolat Görkem Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Savcı Bey karakteriyle izleyicilerden tam not aldı

Poyraz Karayel, Çemberimde Gül Oya gibi önemli projelerde yer alan Kanbolat Görkem Arslan, Kuruluş Osman’da Savcı Bey karakteriyle izleyicilerden tam not aldı. Peki Kanbolat Görkem Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Yer aldığı dizi ve filmlerde oynadığı karakterleriyle bütünleşen ve seyirciye de bu uyumu yansıtabilen Kanbolat Görkem Arslan, 1980’de Düzce’de doğdu. Üniversitede tiyatro bölümü okuyan Kanbolat Görkem Arslan, ilk oyunculuk deneyimini Çemberimde Gül Oya dizisiyle yaşadı.

KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN KİMDİR?

4 Kasım 1980’de Düzce'de doğan Kanbolat Görkem Arslan, Düzce'de eğitimini bitirmesinin ardından Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi. Buradaki eğitimini başarıyla tamamlayan Kanbolat Görkem Arslan, oyunculuk kariyerine başladı. 

1.80 metre boyunda ve 77 kilo ağırlığında olan Kanbolat Görkem Arslan, Akrep burcudur. İlk defa 2004’de ‘Çemberimde Gül Oya’ dizisinde hayat verdiği Korkut karakteriyle adını duyuran Kanbolat Görkem Arslan, arkasından Hatırla Sevgili adındaki dizide Mahir Çayan karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.

KARBOLAT GÖRKEM ARSLAN'IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Yayınlandığı dönemde ekranların fenomen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel’de Sefer rolü ile de unutulmazlar karakterler arasına adını yazdıran Kanbolat Görkem Arslan, 1998’den beri Tiyatro sahnelerinde ye alırken, 'Yurt', ‘Daire', 'Teslimiyet' gibi sinema filmlerinde de izleyici karşısına çıktı.

2004’te Çemberimde Gül Oya, 2006‘da Hatırla Sevgili, 2007’de Asi, yine aynı yıl Ayak Altında, 2009’da Ayrılık, Ezel, Hayatun Tuzu ve Teslimiyet projelerinde yer alan Kanbolat Görkem Arslan, 2010’da da Yer Gök Aşk dizisinde oynadı.

kanbolat-gorkem-arslan-kimdir-kac-yasinda-ve-nerelii-1.jpg

2011’de ‘Yurt’ ile izleyicisiyle buluşan Kanbolat Görkem Arslan, 2013’de Daire ve Tatar Ramazan projelerinde yer aldı. 2014’te Yuva’da oynayan Kanbolat Görkem Arslan, 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve fenomen hâline gelen Sefer karakteriyle Poyraz Karayel dizisinde oynadı.

KURULUŞ OSMAN’DA ‘SAVCI BEY’ KARAKTERİYLE SEVENLERİYLE BULUŞTU

Uzun yıllar hafızalara kazınan bir performans sergileyen Kanbolat Görkem Arslan, 2016’da da ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ filminde izleyicisiyle buluştu. 2018’de Servet ve yine aynı yıl Bir Deli Rüzgâr filminde Reşat karakterine hayat veren Kanbolat Görkem Arslan, en son ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin oğlu, Osman Gazi'ni ağabeyi Saru Batu Savcı Bey karakterine hayat verdi.

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Kanbolat Görkem Arslan’ın oynadığı dizi ve filmler şu şekilde…

YER ALDIĞI PROJELER

TİYATRO

Öküz, Ezop Sahne, 2017

Köpeklerin İsyan Günü, Platform, 2015

Tatyana, Biriken, 2013

Antigone, Ankara Devlet Tiyatrosu, 2005

Cehennemde Bir Mevsim, İRZ, 2002

Deli Dumrul, Tiyatro Atölyesi, 2000

Özgürlük Oyunu, Tiyatro Atölyesi, 1999

Asiye Nasıl kurtulur, Tiyatro Atölyesi, 1998

TV DİZİSİ

HAYAT BAZEN TATLIDIR, 2016

POYRAZ KARAYEL, Kanal D, 2014

TATAR RAMAZAN, ATV, 2013

YER GÖK AŞK, FOX TV, 2010

ASİ, Kanal D, 2007

HATIRLA SEVGİLİ, ATV, 2006

KIRIK KANATLAR, Kanal D, 2005

ÇEMBERİMDE GÜL OYA, Kanal D, 2004

SİNEMA

DAİRE, Atıl İnaç, 2013

YURT, Muzaffer Özdemir, 2011

TESLİMİYET, Emre Yalgın, 2009

HAYATIN TUZU, Murat Düzgünoğlu, 2009

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN