Kapıcılar Kralı oyuncusu Sevda Ferdağ'ın son hali şaşırttı

Kapıcılar Kralı oyuncusu Sevda Ferdağ'ın son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın kült filmlerinden 'Kapıcılar Kralı' filminde 'Mahir'in ortağı' rolünde boy gösteren Sevda Ferdağ'ın şimdiki hali, sosyal medya kullanıcılarından beğeni topladı. Gerçek adı 'Lütfiye Dumrul' olan Sevda Ferdağ, 1963'te ismini değiştirmişti.

Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı 'Kapıcılar Kralı' filminde kızıl saçlarıyla hatırlanan 'Sevda Ferdağ'ın şimdiki hali', sosyal medyada ilgi gördü. 78 yaşındaki oyuncu, son olarak 2011 yılında 'Bul Beni' sinema filminde rol almıştı. 

SEVDA  FERDAĞ'IN SON HALİ

1970'li yılların beğenilen yüzlerinden olan Sevda Ferdağ, 1958 yılında rol aldığı ilk filmi 'O Günden Sonra'nın yayınlandığı dönemlerde adı evli bir futbolcu ile aşk dedikodularına karışmıştı. Oyuncu, iddialardan sonra annesi tarafından Almanya'ya ablasının yanına gönderilmişti.

areg-1.jpg

SEVDA  FERDAĞ KİMDİR?

1963'te ablasının ısrarı üzerine yeniden oyunculuk yapmak için İstanbul'a dönmüştü. Sevda Ferdağ, Azrailin Habercisi filminde izleyenlerden beğeni toplayında arka arkaya sinema teklifleri almıştı. Oyuncu, o dönemde Lütfiye Dumrul olan adını Sevda Ferdağ olarak değiştirmişti.

Kariyeri boyunca Müşfik Kenter, Tarık Akan ve Kemal Sunal gibi ünlü yıldızlarla oynama şansını elde eden Ferdağ, 1980'li yılların sonunda modacılık da yapmaya başladı ancak bu serüven çok uzun sürmemişti.

1990'larda Gizli Yüz ve Ağır Roman gibi sinema filmlerinde, 2000'lerde ise Aşkın Dağlarda Gezer, Berivan ve Yaprak Dökümü gibi televizyon dizilerinde rol almıştı. 2011 yılında Kenan Ece, Melih Ekener, Müşfik Kenter ile birlikte 'Bul Beni' adlı sinema filminde oynamıştı.

1942 doğumlu olan Sevda Ferdağ, 2020 yılı itibarıyla 78 yaşındadır.

kapicilar-krali-nin-kizil-guzeli-sevda-ferdag-in-son-hali-soke-etti-h13182-652eb.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN