Kar ne zaman gelecek? 2020 İstanbul kar yağışı tarihi belli oldu mu?

Kar ne zaman gelecek? 2020 İstanbul kar yağışı tarihi belli oldu mu?

İstanbul'a kar yağışı için henüz tarih verilmedi. Binlerce kişi "İstanbul'a kar ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Son hava durumu raporlarına göre İstanbul'a kar yağışı 2020 yılında gerçekleşecek. İşte detaylar...

İstanbul'a kar yağışının ne zaman geleceği sıklıkla araştırılıyor. Özellikle yılbaşı günü kar yağıp yağmayacağı merak konusu. Meteoroloji henüz yılbaşı günü ile ilgili açıklama yapmadı ancak hava durumu raporlarına bakıldığında önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının giderek düşeceği görülüyor.

Yeni haftada ülke genelinde sağanak yağış görülecek olsa da 25 Aralık Çarşamba ve 26 Aralık Perşembe günlerine bakıldığında kar yağışının pek çok ilde etkili olacağı görülüyor. Bu tabloya göre giderek yayılan kar yağışı, İstanbul'un yüksek kesimlerinde de etkisini gösterebilir.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ

19-12/22/kar-ne-zaman-gelecek-2020-istanbul.jpg

Aralık ayının başında İstanbul’a yakınlığı ile bilinen Kocaeli’nin Kartepe ilçesinin yüksek kesimleri beyaza büründü, Sakarya’ya da yılın ilk karı yağdı. İstanbul için de kar kapıda.

Peki kar İstanbul’a ne zaman gelecek? Kar yağışı il sınırına ulaşırken; Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık tahminlerinde İstanbul için bu hafta kar görünmüyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN