Karamürsel köy yollarına kış bakımı

Karamürsel köy yollarına kış bakımı

KOCAELİ(İHA) – Büyükşehir Belediyesi Karamürsel ilçesi Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinde bakım ve onarım çalışması yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sadece şehir merkezlerinin değil, kent genelindeki köy yollarının bakım, onarım ve yenilenmesini de ihmal etmiyor. Bu doğrultuda Karamürsel ilçesi Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinin anayollarında, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla köy yolları kışa hazır hale getirildi. Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinin birbirine bağlayan anayolda yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bin 680 ton asfalt kullanıldı. Asfaltlama öncesinde zemine 150 ton PMT serimi gerçekleştirildi.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN