Alpaslan Özmol kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? İşte merak edilenler

Alpaslan Özmol kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? İşte merak edilenler

Ailesinin Almanya'da çalışmasından dolayı Hamburg şehrinde dünyaya gelen Alpaslan Özmol, Bursa'da arkadaşlarının teşvikiyle oyunculuğa başladı. 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakterini beğeni toplayınca 'Çocuklar Duymasın' dizisinde de aynı rolde izleyici karşısına çıktı. İşte, Alpaslan Özmol biyografisi...

Birol Güven'in yapımcısı olduğu dizilerde boy gösteren Alpaslan Özmol, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle hafızalarda yer edindi. İstanbul'da ve Bursa'da hayatını sürdüren ünlü oyuncu, şöhreti yakalamadan önceki döneminde Bursa'da esnaf olarak çalışıyordu.

2020 yılında Alpaslan Özmol'un babası sürpriz bir haberle oğlunun kapısını çaldı. Komşu köylerinden oğluna bir gelin adayı bulan baba Özmol, oğlunu her ne kadar bu gelin adayıyla tanıştırmak istese de 'Çaycı Hüseyin' olarak bilinen deneyimli oyuncu, "Bir daha ki sefere görürüm" deyip babasının bulduğu gelin adayıyla tanışmadan İstanbul'a döndü. Baba Özmol ise oğlunun Bursa'ya tekrar geleceği ve komşu köyde ki gelin adayıyla tanıştırıcağı günü iple çekiyor.

ÇAYCI HÜSEYİN ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medyada hakkında "Öldü" haberleri sıkça paylaşılan Alparslan Özmol, "İlla öleceksek 'Teşkilat' dizisinde ölmek isterim, teklif bekliyorum" dedi.

'Öldü' haberlerinin kendisinin yaptırdığını sananların olduğunu ancak kendisinin yaptırmadığını söyleyen ünlü oyuncu, "Yeni 'öldü' haberleriyle gündeme geldik. Ben anlamadım, bir çözüm bulmamız lazım. Yaşıyor muyuz? Ölüyor muyuz? bir karar verin. Adamı hasta etmeyin. Sorun bende mi onlar da mı anlamadım? İlla öleceksek 'Teşkilat' dizisinde ölmek isterim. Teklif bekliyorum, öleceksek orada ölelim" diye konuştu.

Asparagas ölüm haberleriyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada ise şunları dile getirmişti: "Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. 'Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum' diyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum."

0320201058013345176.jpg

ALPARSLAN ÖZMOL'UN HAYAT HİKAYESİ

19 Nisan 1976 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya geldi. Alparslan Özmol aslen Bursalıdır. Ailesi 25 yıl Almanya'da çalıştı. 5 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönüş yaptı.

Bursa Ulu Camii civarında bulunan bir eşarp dükkanında satış yaparken, gelen turistlere eşyaları satabilmek için giriş seviyesinde yabancı dil öğrendi.

Oyuncu arkadaşlarının da tavsiyesi üzere Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bir oyunda 'Kralın Soytarısı' adlı oyunda rol alarak oyunculuk hayatına başladı.

1999 yılında Birol Güven'in yapımcısı olduğu 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle ilk kez kamera önünde yer aldı.

Oynadığı karakterin beğenilmesi üzerine 2002 yılında 'En Son Babalar Duyar' dizisinde 'Hüseyin' olarak boy gösterdi. Aynı yıl geniş kitlelerce tanınacağı ve ekranların uzun soluklu yapımlarından biri olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakterini oynadı.

2006 yılında 'Sınav' dizisinde, 2012 yılında 'Laz Vampir Tirakula' filminde, 2015 yılında 'Hep Yek' filminde, 2016 yılında 'Temel ile Dursun İstanbul'da' filminde rol aldı.

ÇAYCI HÜSEYİN'İN BOYU KAÇ?

Ortaokul döneminde boyunun 1.27 olması nedeni ile eğitim hayatını sonlandırdığını belirten Alparslan Özmol, diğer aile fertlerinin boylarının normal olduğunu söyledi. Anne ve babasının boyunun normal olduğunu, ablalarının ise boylarının 1.80 civarında olduğunu belirten deneyimli oyuncu, verdiği bir röportajda, "Cüce değil kısayım, bir çok cüce ile karşılaştım hepsi benden çok daha kısaydı" dedi.

Doğduğunda doktorların kendisi için boyunun kısa olacağını, 3 ay bir tedavi uygulandığını ancak boyunun en fazla 1.40 olur dediklerini dile getirdi. Alparslan Özmol boyu 1.40 metredir.

0320201058153347093.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1976 doğumlu olan Alpaslan Özmol, 2021 yılı itibarıyla 45 yaşındadır ve bekardır.

Alpaslan Özmol 1.40 metre boyunda, 70 kilo ve koç burcudur.

Bursaspor taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aslanozmollofficial, Twitter'da @alpaslanozmol kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ALPARSLAN ÖZMOL DİZİLERİ

1999-2003 - Ayrılsak da Beraberiz (Çaycı Hüseyin)
2000 - Kahkaha Show
2002 - En Son Babalar Duyar (Hüseyin)
2002 - Reyting Hamdi
2002 - 2004 – Çocuklar Duymasın (Çaycı Hüseyin)
2004 - En İyi Arkadaşım (Astıra)
2005 - Saklambaç (Satır)
2006 - Güldünya (General Siton)
2007 - Düş Yakamdan (Hıdır)
2007 - Hakkını Helal Et (Emin)
2008 - Komedi Türk (Alparslan)
2008 - Pulsar (Hırsız Mecit)
2008 - Çorap Söküğü (Alaprslan)
2009 - Yalancı Romantik
2008-2013 / 2017 - Çocuklar Duymasın
2012-2015 - Yeşil Deniz (Kundakçı Bahattin)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN