Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Genç yaşta Adanaspor'da futbol oynamaya başlayan Ardahan Uzkanbaş, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle erken yaşta yeşil sahalara veda etti. Aktif sporculuk hayatını sürdüren deneyimli isim, 2020 ve 2022 yıllarında Survivor yarışmasında yer aldı. İşte, Survivor Ardahan Uzkanbaş biyografisi...

2020 Survivor yarışmasından izleyicilerin sempatisini kazanan Ardahan Uzkanbaş, çok sık 'babuş' kelimesini kullanmasıyla hafızalarda yer edindi. 'Babuş, özellikle Adana-Hatay yöresinde 'babam', 'kardeşim' gibi anlamlarda kullanılıyor. Survivor'dan elendikten sonra aynı yıl MasterChef'e konuk olan Ardahan Uzkanbaş, sporculuğu kadar mutfakta da yetenekli olduğunu kanıtladı. 2022 Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında bir kez daha boy gösterdi.

ardahan-ozkanbas-271564474-2007819272713619-8703620507161979332-n.jpg

ARDAHAN UZKANBAŞ'IN HAYAT HİKAYESİ

1987 yılında Adana'da dünyaya geldi. Tam adı Sadık Ardahan Uzkanbaş'tır.

8 yıl Adanaspor altyapısında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldığı yıllarda askere gitti.

Askerden geldikten sonra yurt dışına gitmeye karar verdi. 2 yıl Dubai'de, 6 ay Kazakistan'da yaşadı. Ardından Adana'ya döndü. Futbolculuk hayatı erken bitse de aktif olarak sporla ilgilenmeyi sürdürdü.

Ardahan Uzkanbaş, 2020 Survivor yarışmasında katıldı ve pozitifliğiyle beğeni topladı. 2022 yılında bu kez Survivor All Star'da Gönüllüler takımında yer aldı.

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan Ardahan Uzkanbaş, 2022 yılı itibarıyla 35 yaşındadır ve bekardır.

Ardahan Uzkanbaş 1.81 metre boyunda, 79 kilo ve terazi burcudur.

Galatasaray taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ardahan_ozkanbas kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN