Asuman Krause kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Asuman Krause kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Baba tarafından Alman, anne tarafından Çerkes olan Asuman Krause, ilk ve orta öğrenimini Berlin'de okudu. Liseyi ise Bodrum'da tamamladı. Eğlence programlarında sunuculuğuyla hafızalarda yer edinen ünlü ekran yüzü, gençliğinde basketbol oyunculuğu ve futbol hakemliği yaptı. İşte, Asuman Krause biyografisi...

Asıl mesleği mankenlik ve modellik olan Asuman Krause'nin iki müzik albümü bulunuyor. Şarkıcılıkta beklediği ilgi göremeyen deneyimli isim, televizyon ekranlarında reality şov programlarını sundu.

'Fear Factor' ve 'Wipe Out' gibi televizyon yarışma programlarıyla özdeşleşen Asuman Krause, uzun yıllar sonra ekranlara döndü. Renkli kişiliğiyle bilinen eski manken, 360 TV'de 'Aileler Yarışıyor' programıyla izleyicilerle buluşuyor.

118728883-2701101253549416-341123841254739967-n.jpg

ASUMAN KRAUSE'NİN HAYATI

1 Mart 1976 tarihinde Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Babası Alman, Annesi Türktür. Bir ablası vardır. Asuman Krause anne tarafından Sakarya Adapazarlıdır, ayrıca Çerkes kökenlidir. Annesi Almanya'da restoran işletmeciliği yapıyordu.

Asuman Krause, Berlin'de bir süre profesyonel basketbol oynadı. Almanya Genç Milli Basketbol Takımı'na girdi.

1993 yılında 17 yaşındayken annesi ve ablasıyla Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.

Almanya'da FIFA kokartı alarak futbol hakemliği yapan Asuman Krause, Türkiye'ye geldiğinde 18 yaşından küçük olduğu için hakemlik yapamadı. Liseyi Bodrum'da bitirdi.

Asuman Krause, 1998 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda ikinci seçildi. Yarışmanın ardından mankenliğe başladı.

2002 yılında İsviçre saat firması Maurice Lacroix'in, 'Masterpiece' serisi için çıkardığı 'Zaman ve Zamansızlık' temalı takviminde yer aldı. Yüksek ücretle ünlü ressamların 'nü' tabloları için modellik yaptı.

ASUMAN KRAUSE'NİN KARİYERİ

2005 yılında 'Yaz Sabahı' adlı şov programının sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl 'Sen Ne Dilersen' adlı sinema filminde oyunculuğa adım attı.

2005 yılında 'Sonradan Görme' adlı dizide Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. Yine aynı yıl 'Aynı Çatı Altında' dizisinde rol aldı.

'No Şavaş Yes Manken' adlı tiyatro oyununun ardından, Kandemir Konduk'un yazdığı 'İyi Aile Çocuğu' tiyatro oyununda başrol oynadı.

2006 yılında mankenliği ve modelliği bıraktı. Aynı yıl 13 şarkıdan oluşan 'Çok Yalnızım' adlı müzik albümünü piyasaya sürdü. İkinci albümü 'Kukla' 2008 yılında yayınlandı.

Şarkıcılığa adım atmasının ardından 'Wipe Out', 'Fear Factor', 'Var mısın Yok musun', 'Big Brother Türkiye' gibi çeşitli televizyon kanallarında sunuculuk yaptı.

2020 yılından 'Asuman'la Sevgili Dünürüm' adlı programı hazırlayıp sundu.

f19-9dd16-lmxa.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1976 doğumlu olan Asuman Krause, 2021 yılı itibarıyla 45 yaşındadır ve bekardır.

Asuman Krause 1.80 metre boyunda, 58 kilo ve balık burcudur.

İyi seviyede Almanca, İngilizce ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @asumankrauseofficial, Twitter'da @krauseasuman kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ASUMAN KRAUSE ALBÜMLERİ

2006 - Çok Yalnızım
2008 - Kukla

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN