Bade İşcil kimdir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir? İşte Bade İşcil biyografisi

Bade İşcil kimdir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir? İşte Bade İşcil biyografisi

Bade İşcil, hayranları tarafından oldukça sevilen bir oyuncu. Saç renginden göz rengine, boyundan kilosuna bütün özellikleri sevenleri tarafından merak edilen Bade İşcil'in güzellik sırları da gizemini koruyor. Özel hayatıyla da çok konuşulan ünlü oyuncunun kiminle evli olduğu aslen nereli olduğu nerede oturduğu hayli merak konusu. Alaka duyulan bütün yönleriyle işte Bade İşcil'in hayat hikayesi...

Yaptığı açıklamalarla, yetenekli ve başarılı oyunculuğuyla ilgi gören Bade İşcil'in kişisel öyküsü de ilgi konusu. Bir söyleminde sosyal medyadan yemek paylaşanları eleştirerek, "Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor. Ama zaman değiştikçe insanlar da değişiyor. Herkes zamana ayak uyduruyor herhalde" ifadesinde bulunan ünlü oyuncu, kültürel ve ahlaki değerlere de önem verdiğini söylüyor. Bade İşcil'in yaşamıyla ilgili merak edilenler ise haberimizde...

BADE İŞCİL'İN HAYAT HİKAYESİ

Bade İşcil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Geçmişte Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul'a yerleşen göçmen bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.

Kadriye Gündüz ve Levent İşcil'in kızıdır. 1999 senesinde anne ve babası ayrılan Bade İşcil'in abisi, annesi Kadriye Gündüz ile birlikte İstanbul Nişantaşı'nda oturuyor.

BADE İŞCİL'İN KARİYERİ

Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi'nden mezun olan Bade İşcil, lise öğreniminin ardından Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Başarılı oyuncu bir röportajında, ilerde tek amacının 'kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu' ifade etti.

Bade İşcil, sektöre ilk imzasını 2007 senesinde CINE5 ekranlarında yayınlanan 'Metropol Cafe' isimli komedi dizisiyle attı. 2009-2011 seneleri arasında dönemin popüler dizisi 'Ezel'de 'Şebnem Sertuna' karakterini canlandırdı.

Ay Yapım'ın dizisi Ezel'in ardından 'Kuzey Güney' dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dizide 'Banu' karakterine hayat veren deneyimli oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner gibi isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosu ile birlikte oynadı. Bu dizideki rolüyle, 2012 yılında Galatasaray Üniversitesi tarafından En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ve Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu Ödülü'nü almaya hak kazandı.

'Ufak Tefek Cinayetler' adlı dizide 'Pelin' karakterini canlandıran Bade İşcil'in son projesi, Netflix dizisi 'Aşk 101' oldu.

Film ve dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynayan ünlü aktris, 'Becel', 'Veet' gibi markaların da reklam yüzü oldu.

BADE İŞCİL'İN ÖZEL YAŞAMI

İstanbul doğumlu başarılı isim, 38 yaşında, 1,73 boyunda ve 53 kilodur.

Oyunculuğuyla dikkat çeken Bade İşcil, bir dönem Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirdi. Barış Manço'nun cenaze töreni esnasında Mahsun Kırmızıgül'ün dikkatini çekmesiyle başlayan ilişkileri bir süre sonra sonlanmıştı.

Ünlü iş insanı Malkoç Sualp ile 2013 senesinde bir evlilik gerçekleştiren yetenekli oyuncu, bu evlilikten 9 Ağustos 2014 tarihinde 'Azur' adında bir oğlu dünyaya geldi. Çift, 2016 yılına kadar devam eden evliliklerini boşanmayla noktaladı. 2015 yılının Temmuz ayında boşanma Bade İşcil'in açtığı boşanma davası 20 Haziran 2016 tarihinde sonuçlandı.

Bade İşcil'in Instagram hesabı @badenzi olarak bulunmaktadır.

BADE İŞCİL FİLMLERİ VE DİZİLERİ

* 2017, Ufak Tefek Cinayetler (Pelin)(Tv Dizisi)
* 2017, Eski Sevgili (Feride)(Sinema Filmi)
* 2011-2013, Kuzey Güney (Banu Sinaner) (Tv Dizisi)
* 2010, Ezel (Şebnem Sertuna) (TV Dizisi)
* 2007, Metropol Cafe (Şebnem) (TV Dizisi)
* 2006, Gülpare

BADE İŞCİL'İN SON

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN