Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hamile mi, ne iş yapıyor?

Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hamile mi, ne iş yapıyor?

Başak Dizer, mesleği olan moda tasarımcılığı üzerine Milano'da ve İstanbul'da çeşitli okullarda profesyonel eğitimler aldı. Başak Dizer'in özel hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, yetenekli stilistin kişisel dünyasını araştırıyor. Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ ne zaman evlendi, aralarında kaç yaş fark var gibi sorgulamalar gerçekleştiriliyor. İşte, Başak Dizer biyografisi...

Başarılı modacı Başak Dizer, sade bir yaşam tarzı benimsediğini paylaştığı bir röportajında, dolabının da sade parçalardan oluştuğunu söylüyor. Dizer, pandemi döneminde sadelikle daha fazla bütünleştiğini şöyle anlatıyor: "Karantina süresinde çokça kitap okudum. Kişisel gelişime çok düşkünüm; değişik meditasyonlar öğrendim, online derslere katıldım. Nefes egzersizleri, yürüyüş ve bolca yoga yaptım. Yeni ve farklı yemekler pişirdik. Evde kocam ve evcil hayvanlarımızla birlikte sakin 4-5 ay geçirmek her şeye rağmen güzeldi. Ruhuma iyi geldi"

BAŞAK DİZER'İN HAYATI VE KARİYERİ

Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Bölümü ile Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamladı.

Dizer, Londra'da Central Saint Martins'de moda eğitimi aldı.

Çeşitli tekstil markalarında tasarımcı olarak çalıştı. Televizyon dizilerinde stil danışmanlığı yaptı.

Vakko ve Vakkorama gibi tanınmış markaların baş tasarımcı asistanlığını yaptı.

İdil Fırat, Meltem Cumbul, Azra Akın, Neşe Aksoy, Deniz Marşan gibi birçok ünlü isimle çalıştı.

Stilistlik ve tasarımcı kariyerini başarılı işlere imza atarak duyuran Başak Dizer; başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanlığını yaptı.

1-001.jpg

BAŞAK DİZER'İN ÖZEL YAŞAMI

1977 tarihinde doğan Başak Dizer, 2022 yılı itibarıyla 45 yaşında ve koç burcu.

Ünlü modacı, 1.75 metre boyunda ve 55 kilo.

Başak Dizer ilk evliliğini Oran Fransez ile gerçekleştirdi; ancak bu evlilik kısa sürdü.

Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dizisindeki stil danışmanlığını yaparken aralarında duygusal ilişki başladı. Çift, iki yıl süren ilişkilerinin ardından 2016 yılının şubat ayında Paris'de sade bir törenle evlendi.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un düğünü 40 kişilik misafirin katıldığı bir nikah töreni ile Paris'te Türk Konsolosluğu'nda gerçekleşti.

Tatlıtuğ çifti, doğacak bebeklerinin heyecanını yaşıyor.

Yetenekli tasarımcı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @basakdizer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

1-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN