Beyza Kapu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Düğününde nikah memuru sürprizi

Beyza Kapu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Düğününde nikah memuru sürprizi

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinde 'Metin Yaman' karakteriyle ekranlarda boy gösteren Sinan Tuzcu, 1,5 yıldır beraber olduğu Beyza Kapu ile dünyaevine girdi. Çiftin yakın arkadaşlarının yer aldığı sade düğünün nikah memurluğunu sürpriz bir isim yaptı. İşte, Beyza Kapu biyografisi...

Beyza Kapu ile Sinan Tuzcu'nun nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Sunay Akın, İrem Helvacıoğlu, Cem Kenar, Furkan Aksoy'un yer aldığı sade törende nikah memuru olarak yer alan Başkan İmamoğlu, evlilik cüzdanını Beyza Kapu'ya vererek çifte mutluluklar diledi.

2021-06-06-150655.jpg
Ekrem İmamoğlu, Beyza Kapu, Sinan Tuzcu

BEYZA KAPU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

2003 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Aynı üniversiteden işletme üzerine yüksek lisansı yaptı.

Beyza Kapu'nun mesleği yöneticiliktir. Meslek kariyerine 2003 yılında Colgate Palmolive'de marka müdür yardımcısı pozisyonunda başladı. 2005 yılında Kimberly Clark'a transfer oldu ve burada Aile Bakım Kategorisi Pazarlama Müdürü ve Medya ve Paza Araştırma Müdürü olarak çalıştı. 2006 yılında L'Oréal Türkiye kadrosuna dahil olan Beyza Kapu, 2014'e kadar şirketin CMO'luğunu, 2018'den sonra Dijitalden Sorumlu Başkan görevlerini yürüttü.

Beyza Kapu, MediaCat tarafından 2016 yılında Women to Watch kapsamında 'yılın fark yaratan 10 kadın'ından biri olarak seçildi.

ÖZEL YAŞAMI

1981 doğumlu olan Beyza Kapu, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

Yaklaşık 1,5 yıldır beraber olan olduğu oyuncu Sinan Tuzcu (d.1977) ile 5 Haziran 2021 günü evlendi. İstanbul Fenerbahçe Yelken Spor Kulübü'de gerçekleşen nikah törenine çiftin yakın arkadaşları katıldı. Çiftin nikah için, Sinan Tuzcu'nun rol aldığı 'Son Yaz' dizisinin sezon finali yapmasını bekledikleri öğrenildi.

İyi seviyede İngilizce ve Fransızca konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @beyzakapu, Twitter'da @BeyzaKapu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

60bc4a3b4e3fe114e4b906ce.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN