Görkem Sevindik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, kiminle evli? İşte hayat hikayesi

Görkem Sevindik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, kiminle evli? İşte hayat hikayesi

Görkem Sevindik oynadığı diziler ve filmler ile ekranların tanınan yüzü... Söz dizisinde canlandırdığı 'Keşanlı Mücahit Serdengeçti' karakteriyle büyük hayran kitlesine ulaşan yetenekli oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram hesabında oğlunun fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf, hayranları tarafından büyük beğeni aldı. İşte, Görkem Sevindik biyografisi...

Ekranların yetenekli ve yakışıklı oyuncusu Görkem Sevindik, izleyiciler tarafından beğenilen dizilerde yer almıştır. Ramo, Söz, Kurtlar Vadisi Pusu, Kahraman Babam gibi dizilerde oynayan Görkem Sevindik, mutlu aile yaşamıyla da adından söz ettiriyor. 2020 yılında evlenen milli basketbolcu Kübra Siyahdemir ile Görkem Sevindik çifti, çocuk sevinci de yaşadı. Oğlunun fotoğrafını Instagram hesabından ilk kez paylaşan ünlü oyuncu, "Oğlum diye demiyorum ama kendisi çok yakışıklıdır" notunu düştü. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa 'Küçük Görkem' yorumları yapan takipçileri, Görkem Sevindik'in oğluyla benzerliğine dikkat çekti.

GÖRKEM SEVİNDİK'İN HAYATI

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı sevilen karakter Pusat ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak ise Kahraman Babam adlı dizinin başrolünde Uğur Eser karakterini canlandırmıştır.

GÖRKEM SEVİNDİK'İN ÖZEL YAŞAMI

Adanalı oyuncu Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Sevindik, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcu.

Galatasaray taraftarıdır. Motosiklet tutkunudur.

Pandemi döneminde hayatlarını basından uzak gerçekleştirdikleri evlilikle birleştiren Kübra Siyahdemir ile Görkem Sevindik çifti, bir de erkek evlat sahibi oldu.

GÖRKEM SEVİNDİK DİZİLERİ

2007-2016 – Kurtlar Vadisi Pusu (Pusat)
2011 – Kalbim Seni Seçti
2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2017-2019 – Söz (Mücahit)
2020 – Ramo (Boz)
2021- Kahraman Babam (Uğur)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN