Günseli Deniz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayatı

Günseli Deniz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayatı

Erken yaşta bale ve müzik eğitimi almaya başlayan Günseli Deniz, üniversite eğitimini aldığı İngiltere ve ABD'de önemli isimlerden dans ve şan dersleri aldı. Yurt dışında hayatını sürdürürken Türkiye'den ünlü isimlerle beraber albüm yaptı. İşte, Günseli Deniz biyografisi...

Kendine has yorumuyla Türk halk müziğine yeni bir soluk getirerek dikkatleri üzerine çeken Günseli Deniz, bir süredir beraber olduğu ABD'li iş insanı Nekarios Monzae ile dünyaevine girdi.

İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra; siyaset, sanatçı ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve yakın arkadaşları katıldı. Ünlü şarkıcı, ABD'de 15 bin dolara özel olarak hazırlanan iddialı gelinliği göz doldururken, törenin diğer yarısında giydiği Hakan Akkaya imzalı şık ve sade gelinliği de geceye damgasını vurdu. Çiftin nikahını Mersin Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer kıydı.

gunselideniz-242694903-443354720390405-5476582234178448990-n.jpg
Günseli Deniz ve Nekarios Monzae

GÜNSELİ DENİZ'İN HAYAT HİKAYESİ

22 Ağustos 1983 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi.

Küçük yaşta özel gitar ve şan dersleri almaya başladı. 8 yaşında özel bir okulda aldığı bale eğitiminin ardından Mersin Devlet Opera ve Balesi'ne girerek kurumun gösteri ve resitallerinde yer aldı. Bu sırada eğitimini sürdürdüğü Toros Koleji'nin orkestrasında solist ve gitarist olarak yer alıp, konserler vererek ilk sahne deneyimini yaşadı.

14 yaşında İstanbul'a gelerek Selçuk Başar'ın stüdyosunda, şimdinin Mor ve Ötesi grubu üyesi Kerem Özyeğen ile bestelerini kaydetti. İstanbul Gelişim Orkestrası kurucusu Selçuk Başar'ın dikkatini çekince albüm teklifi aldı, fakat ailesinin eğitime öncelik vermesi dolayısıyla albüm planlarını erteledi.

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazanmasına karşın bir diğer ilgisi olan iletişim alanında eğitim almak üzere İngiltere'de, daha sonra da ABD'de lise ve üniversite eğitimine devam etti.

Los Angeles'ta yaşadığı sırada; Stephen Singer, Cat Cohen, Simone Sello ve Curtis Stevenson gibi prodüktörlerle şarkı yazımı ve prodüksiyonu çalışmalarında bulundu. Aynı dönemde Rihanna, Christina Aguilera ve Gwen Stefani gibi isimlere vokal koçluğu yapan şan eğitmeni Lis Lewis'in öğrencisi oldu, 3 sene boyunca sahne hakimiyeti ve şan eğitimi aldı.

Los Angeles'ta Millenium Studio'daki dans dersleri, Türkiye ziyaretlerinde Danset isimli dans okulunda eğitmen Sasha Borzenko ile, sonrasında Esra Karbek hocalığında devam etti. Şan eğitimine ise Canan Yaman ile devam etti.

Türkiye'ye dönüşü sonrası Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden 'Tühid Altın Pusula' ödülünün de sahibi olarak mezun oldu.

2012 yılında 'Kalp Ağrısı' adlı ilk albümünü piyasaya sürdü. Albümde Sezen Aksu, Ozan Bayraşa, Mustafa Ceceli, Erdem Kınay ve Emrah Karaduman gibi önemli isimlerle çalıştı.

2018 yılında ikinci albümü 'Deniz'i müzikseverlerin beğenisine sundu.

2019 yılında Gökhan Şahin ve İrfan Özata imzalı 'Kol Kanat' single şarkısı online müzik platformlarında yayınlandı.

gunselideniz-177539984-453941978998548-8493332571629105892-n.jpg
Günseli Deniz

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Günseli Deniz, 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

2021 yılında ABD'li iş insanı Nekarios Monzae ile evlendi.

Günseli Deniz 1.75 metre boyunda, 53 kilo ve aslan burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gunselideniz, Twitter'da @gunselideniz kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÜNSELİ DENİZ ALBÜMLERİ

2012 - Kalp Ağrısı
2018 - Deniz
2019 - Kol Kanat (Single)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN