Kardelen Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Kardelen Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Haber Global spikerleri içerisinde sade ve ciddi tarzıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Kardelen Dönmez, kariyerine 2019 yılında başladı. Mesleğe TYT Türk TV'de adım atan ünlü spiker, Kanada'da dil eğitimi aldı. İşte, Kardelen Dönmez biyografisi...

Haber Global spikeri Kardelen Dönmez, üniversiteden enerji sistemleri mühendisliği mezunu olmasına karşın çocukluk hayali olan spikerlik mesleğini tercih etti. Bunun için diksiyon eğitimi alan ünlü spiker, daha sonra bir kez daha girdiği üniversite sınavında başarılı olarak radyo sinema televizyon bölümünde eğitime başladı.

kardelen-donmez-evli-mi.jpg

KARDELEN DÖNMEZ'İN HAYATI

4 Şubat 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünde tamamladı. İkinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürüyor.

Medyaya olan ilgisi dolayısıyla üniversite eğitimi sırasında spikerlik eğitimleri aldı. Mezuniyetinin ardından Kanada'nın Toronto şehrinde dil eğitimi aldı.

İlk ekran deneyimini 2019 yılında TYT Türk TV'de öğle bülteni sunarak yaşadı. TYT Türk TV'den sonra çeşitli televizyon kanallarında muhabirlik, editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu.

Kardelen Dönmez, 2021 yılının Temmuz ayında Haber Global'in yeni ekran yüzü olsu. Burada gece bültenleri ve hafta sonu haber bültenleri sundu.

ÖZEL YAŞAMI

1996 doğumlu olan Kardelen Dönmez, 2023 yılı itibarıyla 27 yaşındadır ve bekardır.

Kardelen Dönmez 1.66 boyunda, 51 kilo ve kova burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @kardelenndonmez kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN