Neslihan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zaman evlendi? Özgür Ozan'ın eşi

Neslihan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zaman evlendi? Özgür Ozan'ın eşi

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Hüsnü Çoban' karakterini oynayan Özgür Ozan'ın gerçek hayattaki eşi Neslihan Uğur uzun yıllar dizi sektöründe kamera arkasında çalıştı. 2003 yılında 'Çocuklar Duymasın' dizisinin setinde tanışan çift, 2005 yılında dünyaevine girdi. İşte, Neslihan Uğur biyografisi...

Özgür Ozan, verdiği bir röportajda, eşi Neslihan Uğur hakkında şunları söyledi: "Meslek olarak birbirimize yakınız. Eşimin oyuncu olması çok da istemezdim açıkçası. Çocuklar Duymasın'dayken tanıştık zaten. 40 yaşında evlendim, artık aile kurmanın zamanı gelmişti. Çocuk olduktan sonra başka bir yerden başlıyorsunuz, başka bir milat başlıyor. Bizimki biraz erken oldu. Biz evlendikten bir yıl sonra bebeğimiz oldu. O yüzden böyle bir meslekte çocuk sahibi olmak hani o çocuğu nasıl eğitebileceğinizi karar vermek her konuda çok yenisiniz, her konuda çok tecrübesizsiniz."

husnu-conanin-esi-kim-horz.jpg
Derin Deniz, Özgür Ozan, Neslihan Uğur, Ali Demir

NESLİHAN UĞUR'UN HAYAT HİKAYESİ

1975 yılında Tokat'ta dünyaya geldi. Babası İrfan Uğur, eczacılıkla uğraşıyor.

Medyaya olan ilgisi dolayısıyla genç yaşta dizi sektöründe çeşitli görevlerde bulundu. Kariyeri boyunca kamera arkasında çalışan Neslihan Uğur, sahip olduğu yöneticilik vasıflarıyla 'uygulayıcı yapımcılık', 'sanat yönetmenliği' ve 'yapım sorumlusu' olarak görev yaptı.

ÖZEL YAŞAMI

1975 doğumlu olan Neslihan Uğur, 2021 yılı itibarıyla 46 yaşındadır.

2005 yılında uygulayıcı oyuncu Özgür Ozan ile evlendi. Çiftin, 'Derin Deniz' (d.2006) ve 'Ali Demir' (d.2016) adlarında iki çocuğu bulunuyor.

Neslihan Uğur 1.72 metre boyunda, 53 kilo ve aslan burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @neslihanugurozan kullanıcı adıyla yer almaktadır.

828113-4.jpg
Özgür Ozan, Derin Deniz, Neslihan Uğur

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN