Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali

Eğitim hayatı nedeniyle yurt dışında bulunan Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu, annesiyle çekildiği bir fotoğraf karesini Instagram'da paylaşınca, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte, Ayşe Nazlı Yumlu biyografisi...

Türk müziğinin güçlü sesi Nilüfer, İngiltere'de eğitimini sürdüren kızı Ayşe Nazlı Yumlu ile İstanbul'daki evlerinde hasret giderdi. Ayşe Nazlı, annesinin çektiği karelerden birini sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, o fotoğraf için, "Ayşe Nazlı beni, ben onu çektim. O fotoğraf da o geceden güzel bir anı" ifadelerini kullandı. Fırsat buldukça İstanbul'a annesi Nilüfer'in yanına gelen Ayşe Nazlı'nın, 2020 yılında koronavirüs sürecini İngiltere'de geçirdiği öğrenildi.

NİLÜFER'İN KIZI AYŞE NAZLI YUMLU'NUN SON HALİ

171776348-233801801833047-6425255538306605796-n.jpg

NİLÜFER'İN KIZI AYŞE NAZLI YUMLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

22 Temmuz 1999 yılında dünyaya geldi. Ayşe Nazlı Yumlu, 2022 yılı itibarıyla 23 yaşındadır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aysenazliyumlu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Doğduğunda Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılan Ayşe Nazlı, 4 aylıkken şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlatlık edinildi.

2001-2003 yılları arasında annesi Nilüfer ile aşk yaşayan Reha Muhtar, Ayşe Nazlı Yumlu'nun manevi babalığını üstlendi.

niluferin-kizi-ayse-nazlinin-babasi-kim.jpg
Mina Deniz, Reha Muhtar, Poyraz Deniz, Ayşe Nazlı Yumlu

İngiltere'de eğitim hayatını sürdüren Ayşe Nazlı, zaman zaman İstanbul'a annesi Nilüfer'in yanına gelerek ziyarette bulunuyor.

Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı'nın 20. yaş gününü şu sözlerle kutlamıştı: "Kızım 20 oldu, ne mutlu bana. Ayağımı sağlam basarsam 30'u da 40'ı da görür müyüm? Onu da Allah bilir artık. Mutlu yıllar kuzum Ayşe Nazlı..."

Verdiği bir röportajda, "Ayşe Nazlı'nın en çok neyine karışıyorsun?" sorusuna ise Nilüfer, "Çok fazla karışmam gereken bir durum olmuyor. Bazen bazı arkadaşlarının gece dışarı çıktıklarını söylüyor. Boyu beni geçti ama gece çıkmaya izni yok. Oturduğumuz sitenin içinde bir kafe var. Arkadaşlarıyla oraya gidiyorlar. Bizim sitenin içinde olursa en geç 8’e kadar izni oluyor... Benim yaşadığım dönemle onun yaşadığı dönem çok farklı. Ben onu anlamaya çalışıyorum. Arada anlayamadığım ve tenkit ettiğim şeyler olabiliyor ama" diyerek yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN