Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Üniversitede otel ve turizm bölümünde eğitim alan Theo Kalyoncu, çeşitli eğlence mekanlarının işletmeciliğini gerçekleştirdi. Saçları ve sakalları beyazlayan Theo Kalyoncu, babası Fedon'a olan benzerliğiyle sosyal medyada gündem oldu. İşte, Theo Kalyoncu biyografisi...

Taverna müziğinin güçlü sesi Fedon, Instagram hesabından oğlu Theo Kalyoncu ile çekildikleri fotoğrafları paylaştı. Yaşı ilerledikçe babasına benzeyen Theo Kalyoncu'yu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Siyah gömlek giyip gözlük takan ikili imajlarıyla da dikkat çekti. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa "Abi-kardeş gibiler", "Fedon Bey yanınızdaki ikiziniz mi?", "Hangisi Fedon" şeklinde yorumlar yapıldı.

612ceaed4e3fe11b54fd4834.jpg
Fedon Kalyoncu, Theo Kalyoncu

THEO KALYONCU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası şarkıcı Fedon'dur.

Şişli Özel Evrim Lisesi'nden mezun oldu. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde İngilizca yabancı dil eğitimi aldı. Önlisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladı.

2000 yılında babası Fedon'un menajerliğini yapmaya başladı. İstanbul ve Muğla Bodrum'da çeşitli eğlence mekanlarının işletmeciliğini yaptı.

2020 yılında İzak Hasın Gayrimenkul Danışmanlığı'nda emlak işine girdi.

ÖZEL YAŞAMI

1973 doğumlu olan Theo Kalyoncu, 2021 yılı itibarıyla 48 yaşındadır.

Theo Kalyoncu'nun mesleği mekan işletmeciliği ve gayrimenkul danışmanlığı olarak biliniyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @theokalyoncu, Linkedin'de @theokalyoncu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

209791717-2203648759933606-3772731543544082808-n.jpg
Theo Kalyoncu, Fedon Kalyoncu, Eda Kalyoncu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN