Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Türkiye'de 'Derya'nın Dünyası', 'İtalyan İşi', 'Elin Oğlu', 'Aşk Zamanı', 'İyi Fikir', 'Görümce', 'Lezzetin Şarkısı', 'Lezzet Akademisi' gibi çeşitli yemek programlarında jüri üyeliği ve sunuculuk yapan Danilo Zanna, 2012 yılında kendisi gibi aşçı olan Tuğçe Demirbilek ile dünyaevine girdi. Çift, 2013 yılında 'Zeno' bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İşte, Tuğçe Demirbilek biyografisi...

Danilo Zanna, verdiği bir röportajda, Tuğçe Demirbilek ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye'ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay'a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin'in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul'da yaşamaya devam ettik."

DANILO ZANNA İLE TUĞÇE DEMİRBİLEK BOŞANDI MI?

Bir süredir ayrılacakları dedikoduları dolaşan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'ten ortak bir açıklama geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna duyuru... Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgilisi basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz."

tugcedemirbilekzanna-74642776-555364425025681-3541966516630323720-n.jpg

TUĞÇE DEMİRBİLEK'İN HAYAT HİKAYESİ

20 Mart 1981 yılında Giresun'da dünyaya geldi. Şef aşçı Danila Zanna'nın eşidir.

Tuğçe Demirbilek'in mesleği aşçılık olarak biliniyor.

Sosyal medyada yoga ve içsel tavsiye paylaşımlarında bulunuyor.

2021 yılında Golf dondurma reklamlarında eşi Danilo Zanna ile birlikte kamera karşısına geçti. Tuğçe Demirbilek reklam çalışmasının ardından, "Çok keyifli ve unutulmaz bir anı daha ekledik seninle hayata. Çok teşekkür ederim emeği olan, bu fırsatı veren ve bizimle paylaşıp gülümseyen herkese. Şimdiden afiyetler olsun" açıklamasında bulundu.

ÖZEL YAŞAMI

1981 doğumlu olan Tuğçe Demirbilek, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

2012 yılında Danilo Zanna ile evlendi. Çiftin, 'Zeno' (d.2013) adında bir oğlu bulunuyor.

Tuğçe Demirbilek 1.65 metre boyunda, 58 kilo ve balık burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tugcedemirbilekzanna kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN