Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Tatil amacıyla geldiği İstanbul'da Tuğçe Demirbilek ile tanışıp evlenen Danilo Zanna, İtalya'da eğitimini aldığı aşçılığı burada sürdürdü. Çeşitli televizyon programlarına konuk olduktan sonra 'İtalya İşi' adlı kendi programını yaptı. 2018 yılında MasterChef yarışmasında jüri üyesi olarak geniş kitlelerce tanındı. İşte, Danilo Zanna biyografisi...

Verdiği bir röportajda, Her bölgenin farklı ve özel lezzetleri olduğunu belirten Danilo Zanna, "Kayseri'ye gidersem kesinlikle mantı, Gaziantep'e gidersem kesinlikle baklava, Adana'ya gidersem kebap... Böyle örnek vereceğim çok yemek ve şehir var. Ama hani 'Olsa da yesem' dediğim, hatta şimdi bile canımın çektiği bir lezzet var ki, bu soruyu cevapladıktan sonra gidip yiyeceğim; cağ kebabı. Gerçekten buna bayılıyorum ve ben de çok güzel yapıyorum. Ekrandaki insanlara daha fazla dokunduğumu hissediyorum. Mutfaktan daha fazla geniş bir kitleye seslendim ve evet, bu durum beni mutlu ediyor çünkü geri dönüşler çok güzel" dedi.

DANILO ZANNA İLE TUĞÇE DEMİRBİLEK İLE NASIL TANIŞTI?

2012 yılında dünyaevine giren Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışma sürecini şu sözlerle aktardı: "Hafta sonu için bir arkadaşımı ziyarete gelmiştim ve kalabalık bir arkadaş grubuyla yemek yemek için bir restorana gitmiştim. Orada arkadaş grubunda olan bir kadına aşık oldum ve evlendim. Daha sonra Türkiye'de kalmaya karar verdik, bir iş kurdum ve hayat işte... Ben hayatı değil, hayat beni yönlendirdi."

DANILO ZANNA İLE TUĞÇE DEMİRBİLEK BOŞANDI MI?

Bir süredir ayrılacakları dedikoduları dolaşan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'ten ortak bir açıklama geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna duyuru... Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgilisi basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz."

danilo-zanna1-342x420.jpg
Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek

DANILO ZANNA'NIN HAYAT HİKAYESİ

1982 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünyaya geldi. Aşçı Tuğçe Demirbilek'in eşidir.

Lisans eğitimini İtalya'da İtalyan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Ailesinin aşçılıkla ilgilenmesinden dolayı ikinci üniversite eğitimini gastronomi üzerine aldı.

Amcasının hastalanmasıyla birlikte bir süre Londra'da kaldı ve dünya mutfağı üzerine deneyim elde etti.

Seyahat amacıyla geldiği Türkiye'de Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve 2012 yılında evlenerek İstanbul'a yerleşti. Daha sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

Konuk olarak katıldığı bazı yemek programlarında tarzı beğeni toplayan Danilo Zanna; 'İtalyan İşi', 'Derya'nın Dünyası', 'Aşk Zamanı', 'Elin Oğlu', 'İyi Fikir', 'Lezzetin Şarkısı', 'Zahide ile Hayata Yetiş', 'Lezzet Akademisi', 'Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler' gibi çeşitli televizyon programlarında yer aldı.

2016 yılında Gupse Özay'ın 'Görümce' adlı sinema filminde rol aldı.

İstanbul Culinary Enstitute'de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmalık yaptı.

2018 yılında MasterChef yarışmasında jüri üyesi oldu.

'Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi' adlı tek kişilik gösteri yaptı.

danilo-zanna7-357x420.jpg
Zeno Zanna, Tuğçe Demirbilek, Danilo Zanna

ÖZEL YAŞAMI

1982 doğumlu olan Danilo Zanna, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

2012 yılında aşçı Tuğçe Demirbilek ile evlendi. Çiftin, 'Zeno' (d.2013) adında bir oğlu bulunuyor.

Danilo Zanna 1.81 metre boyunda, 79 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @danilozanna, Twitter'da @danilo_zanna kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN