Karar Gazetesi sosyal medyada gündem yaratıyor

Karar Gazetesi sosyal medyada gündem yaratıyor

Türkiye'nin önde gelen gazetelerinden Karar, doğru ve tarafsız haberciliğini sosyal medyada da sürdürüyor. Okurlarına güncel gelişmeleri en hızlı şekilde sunan Karar, Instagram'da da güçlü adımlarla ilerliyor.

Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden Karar Gazetesi, anlık paylaşımlarıyla Instagram'da gündem yaratmaya devam ediyor. Öne çıkan gelişmeleri Instagram kullanıcılarıyla buluşturan Karar'ı takip etmek için TIKLAYINIZ.

Doğru ve tarafsız haberciliğin adresi Karar,  sosyal medyada da okurlarını yalnız bırakmıyor. Türkiye ve dünyada günün öne çıkan gelişmelerini anlık olarak Karar Haber Twitter hesabından takip etmek için TIKLAYINIZ. 

Türkiye'de ne oluyorsa Karar Youtube hesabında! Günün öne çıkan gelişmeleri, canlı yayınlar, siyasi liderlerin açıklamaları ve özgün stüdyo programlarımızı takip etmek için TIKLAYINIZ. 

Habercilikte gündemi belirleyen Karar Gazetesi, Facebook'ta da okurlarına seslenmeye devam ediyor. Doğru ve tarafsız haberciliği Facebook'ta takip etmek için TIKLAYINIZ.

 

Karar Haber artık gününüzün her anında yanınızda! Akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizde kullanabileceğimiz mobil uygulamalarımız için: 


Google Play Store için TIKLAYINIZ. 
iOS App Store TIKLAYINIZ.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN