Ahmet Taşgetiren ve Yusuf Ziya Cömert, Prof. Dr. Şinasi Gündüz ile birlikte İsrail'in Gazze'deki vahşetini tartışıyor

Ahmet Taşgetiren ve Yusuf Ziya Cömert’in sunduğu ‘Yüzleşme’ programının bu haftaki konuğu, ilahiyatçı ve dinler tarihçisi Prof. Dr. Şinasi Gündüz oluyor. İsrail'in Gazze'de işlediği insanlık suçunun tarihsel arka planının masaya yatırılacağı program, 21 Aralık Perşembe günü saat 11.00’de KARAR TV’de izleyenleriyle buluşacak.

KARAR TV ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Taşgetiren ile Yusuf Ziya Cömert'in sunduğu Yüzleşme programı, birbirinden kritik konuları tartışmaya devam ediyor. Her hafta çok değerli bir başka ismin ağırlandığı yapımın bu haftaki misafiri, ilahiyatçı ve dinler tarihçisi Prof. Dr. Şinasi Gündüz oluyor.

İsrail'in Orta Doğu'da işlediği insanlık suçları ve bunların tarihsel kökeninin konuşulacağı bölümde cevap aranacak konu başlıkları ise şu şekilde:

  • Tevrat'ta bu cinayetlere sevk edecek bir mesaj var mı?
  • İsrail bir “Yahudi devleti” olarak etnik bir yapıyı mı dini bir yapıyı mı ifade ediyor?
  • Evangelizm’in Yahudilikle ilgisi ve Orta Doğuya ilişkin gelecek tasarımı
  • Kuran’daki Ehl-Kitap meselesini nasıl anlamak gerekiyor?

21 Aralık 2023 Perşembe günü KARAR TV Youtube ekranları üzerinden canlı yayınlanacak program, saat 11.00'de başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir