Avcılarda motosikletli şüpheli dehşet saçtı: Geri dönüp yaraladıkları kişiyi öldürdüler

Avcılar'da motosikletli iki kişi, Hürkan Ö.'yü sokak ortasında silahla yaralayıp kaçtı. Bir süre sonra olay yerine geri gelen saldırganlar, yerde yatan yaralı Hürkan Ö.'yü öldürdü. Cinayet anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansırken öldürülen kişinin ise daha önceden 25 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. O anlar ise böyle kaydedildi.

İstanbul Avcılar'da motosikletli iki kişi dehşet saçtı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, motosikletle gelen kimliği belirsiz iki kişi sokak ortasında Hürkan Ö.'ye silahla ateş açtı. Hürkan yaralanıp yere düşerken şüpheliler ise olay yerinden uzaklaştı. Daha sonrasında geri gelen şüpheliler yerde yatan Hürkan'a yaklaşıp üst üste ateş edip öldüğünden emin olduktan sonra olay yerinden hızla kaçtılar.

"25 ADET SUÇ KAYDI VARDI"

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde Hürkan'ın hayatını kaybettiğini tespit ederken, cansız bedeni ise savcılıktan gelen talimat ile çevredeki bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlatan polis ekipleri, Hürkan Ö.'nün 25 adet suç kaydı olduğunu öğrendi. O anlar ise cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.