Euro 2020 öncesi A Milli Takımda son durum

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk spor dünyasındaki son gelişmeleri yorumladı. Kaluç, Euro 2020 öncesi A Mili Takım'daki son durumu ve Milli takımın Azerbaycan maçındaki performansını değerlendirdi: Alt kategoride oynadığımız hazırlık maçlarında rakipler çok sert oynuyor. Milli takımlar bu maçlarda çok ciddiyetsiz.

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk KARAR TV'de izleyicileri ile buluştu. Spor dünyasındaki son gelişmeler, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuşuldu. Euro 2020 öncesi A Milli Takım'daki son durum ve Milli takımın Azerbaycan maçındaki performansı değerlendirildi.

Kaluç: Alt kategoride oynadığımız hazırlık maçlarında rakipler çok sert oynuyor. Milli takımlar bu maçlarda çok ciddiyetsiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN