Bülent Tuncay: Süper Lig'de stadı olmayan takım var | Basın Tribünü

Basın Tribünü şimdi KARAR TV'de. Gökhan Aktürk, Bülent Tuncay ve Şenol Kaluç, spor dünyasındaki son gelişmeleri yorumladı. Türkiye'de futbolun ne durumda olduğunu anlatan Tuncay, TFF'yi şöyle eleştirdi: Adı süper olan ligde stadı olmayan takım var, sen milli takıma 10 milyon euro prim veriyorsun.

Gökhan Aktürk, Bülent Tuncay ve Şenol Kaluç, KARAR TV'de izleyicileri ile buluşuyor. Spor dünyasındaki son gelişmeler, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuşuldu. EURO 2020'de A Millilerin performansı, Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira dönemi ve Türkiye'de futboldaki son durum değerlendirildi.

Türkiye'de futbolun sorunlarını konuşan Tuncay, hakemlerin, futbol oyuncularının yanı sıra futbolseverlerin bakış açısının da çok kötü olduğundan yakındı. Tuncay, TFF'yi (Türkiye Futbol Federasyonu) eleştirerek, "Adı süper olan ligde stadı olmayan takım var, sen milli takıma 10 milyon euro prim veriyorsun" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN