Oğulcan Çoksayar: Şampiyon İtalya olur | Basın Tribünü

Gökhan Aktürk, Oğulcan Çoksayar ve Murat Öztürk futbol dünyasındaki son gelişmeleri yorumladı. Bugün İtalya ve İngiltere arasında oynanacak olan EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Final maçını ele alan Çoksayar, tempolu bir maç beklemediğini ve İtalya'nın şampiyon olacağını öngördüğünü söyledi.

Gökhan Aktürk, Oğulcan Çoksayar ve Murat Öztürk KARAR TV'de izleyicileri ile buluştu. Futbol dünyasındaki son gelişmeler, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuşuldu. Programda, Şenol Gneş'in açıklamaları EURO 2020'de Milli takımın performansı, Süper Lig'de yaz transfer dönemi, Süper Lig'de yayıncı kuruluş problemi ele alındı. Bu akşam oynanacak olan EURO 2020'nin son performansı İtalya-İngiltere maçına yönelik tahminler yapıldı. Fazla tempolu bir maç beklemediğini söyleyen Çoksayar, "Şampiyon, İtalya olur" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN