Bi’ Karar Ver Türkiye ve dünyada yaşananları yorumladı!

KARAR TV ekranlarının en çok izlenen programı Bi’ Karar Ver, Türkiye ve dünyada öne çıkan haber başlıklarını tartışmaya devam ediyor. Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un yorumuyla ekranlara gelen yapım, gündemi sarsan ‘yargıda akçeli işler’ meselesi başta olmak üzere birçok kritik olayı masaya yatırdı. İşte detaylar…

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un etkili yorumuyla ekrana gelen Bi' Karar Ver programı, sıcak gündem başlıklarını tartışmaya devam etti.

Başta, büyük anayasa hukuku hocası Ergun Özbudun’un hayatını kaybetmesi olmak üzere pek çok önemli haber başlığına değinen program, yargıya yönelik ortaya çıkan kritik iddiaları sizin için yorumladı.

İstanbul adliyeleri hakkında haberleştirilen ‘akçeli işler’ iddialarına değinen Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, Dilan ve Engin Polat çiftinin soruşturmasında yaşanan gelişmelere de vurgu yaptı.

1-kasim-bi-karar-ver.jpg

Ayrıca Süleyman Soylu döneminde açılmayan suç örgütü soruşturmalarının, Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı ile birlikte tek tek kararlı operasyonlara dönüştüğünün altı çizildi.

Haftalardır gündemin ilk sırasında yer alan İsrail’in Gazze’de uyguladığı vahşete de değinen program, ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın senatoda göstericiler tarafından kanlı eller ile protesto edilmesini yorumladı.