Biber gazı tartışması silahlı çatışmaya döndü: 2 kişi yaşamını yitirdi

Biber gazı tartışması sonrası 2 kişinin hayatını kaybettiği çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Film sahnelerini aratmayacak olayda, uzun namlulu silah kullanan bir kişinin ateş açtığı görüldü. Karşı tarafta silahla karşılık verirken korku dolu anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'un Fatih ilçesinin bir mahallesinde kurulan pazarda, etrafına kontrolsüz bir şekilde biber gazı sıkan şahıs, 2 esnafla tartışmaya girdi. Turistlerin rahatsız olduğunu belirten Beşir A. ve Harun K. isimli esnaflar duruma tepki gösterdi. Akşam saatlerinde pazar yerine gelen şahıs, esnaf Beşir A. ve Harun K.'ya uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Esnafın da karşılık verdiği olay silahlı çatışmaya döndü.

ŞÜPHELİLER POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI

Yaşanan çatışmada Beşir A. ve Harun K. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, çevredeki 4 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olaya karışan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Öte yandan sokak ortasındaki çatışmanın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde, elinde uzun namlulu silah olan bir kişinin ateş açtığı ve karşı tarafın da karşılık verdiği görüldü.